Sari la conținut

[FOTBAL] Liga 1: „Roș-albaștrii” se pot apropia la cinci lungimi de lider


Ciudățel

Postări Recomandate

gigi-becali-octavian-popescu-gigi-becali-contract-fcsb-1-1400x934.jpg

 

„Roș-albaștrii” vin cu sete de revanșă după ce au cedat la ultima vizită în Trivale cu scorul de 1-0, meci în urma căruia goalkeeperul Vlad a fost tras de Gigi Becali pe linie moartă, fiind scos țap ispășitor pentru eșec. Cele trei puncte câștigate la vremea respectivă de „vulturi” au contat enorm în economia luptei la play-off, trupa lui Andrei Prepeliță reușind să scoată din  „top 6”  FC Botoșani și să acceadă în premieră la masa bogaților.

FCSB se poate distanța de olteni și apropia de lider!

 

Trupa lui Toni Petrea se află pe locul 2 cu 34 de puncte însă are șansa de a profita din plin de eșecul lamentabil suferit de Universitatea la Voluntari, scor 3-1 și a se distanța de olteni în clasament, urmând a-și securiza astfel locul secund. De asemenea, bucureștenii se pot apropia la cinci lungimi de lider, CFR Cluj fiind ținută în șah aseară la Ovidiu, scor 0-0.

Andrei Prepeliță nu va putea conta în acest meci pe Șerban II, acesta fiind accidentat, Latovlevici, suspendat în urma eliminării din jocul cu Universitatea, Cristian Dumitru, care nu are drept de joc contra „roș-albaștrilor” și Meza Colli, acesta fiind dat incert. De partea cealaltă Toni Petrea nu-i va avea la dispoziție pe Vinicius, Fl. Achim și Panțâru, toți accidentați.

 

Pariuri FC Argeș – FCSB:
Peste 1.5 goluri – cota 1.50
FCSB câștigă oricare repriză – cota 1.55
Peste 7.5 cornere – cota 1.50
FC Argeș, mai multe cartonașe – cota 2.25

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate