Madutza Postat Martie 18, 2022 Postat Martie 18, 2022 Prenume » Madalina Vârsta » 29 Locația » Bucuresti Ocupație » la baza sunt jurist insa profesez in domeniul vanzarilor la o multinationala Hobby-uri și pasiuni » sa enervez oamenii se pune? Modalitate de contact » forum este suficient momentan De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » avand in vedere ca am fost multi ani in administratia altei comunitati, stiu de tot ce inseamna gaming in Romania O poză cu tine (opţional) » Acordă o notă comunității » prea devreme ca sa ma pronunt Alte detalii » m-am plictisit grav astazi la munca si mi s-a facut dor de cs asa ca cine stie, poate ma reapuc Cu stima,
Janes So Phenau #have AIM Postat Martie 18, 2022 Postat Martie 18, 2022 Îți urăm ședere plăcută alături noi. Orice nelămurire sau probleme ai in legătură cu forumul ma poți contacta pm, și o sa te ajut.
LCS PREMIUM Andt. Postat Martie 18, 2022 LCS PREMIUM Postat Martie 18, 2022 Bine ai venit & sedere placuta !
Stendhal Postat Martie 19, 2022 Postat Martie 19, 2022 Bine ai venit! PS: câți ani are fata aia din poza care ai pus-o?, ma refer de câți ani e făcută Oare cum e să te plictisești la muncă? In ceea ce privește administrația, poate le dai o mână de ajutor, eu o recomand @X-Tream
Fondator John @ Anormalii Postat Martie 23, 2022 Fondator Postat Martie 23, 2022 Buna . Bine ai venit pe comunitate si speram ca te vei simti cat mai bine alaturi de noi . De asemenea , nu dorim sa ne enervezi prea mult :)) , glumesc evident . In cazul in care doresti sa te implici mai mult in dezvoltarea comunitatii sau a unui server , nu ezita sa accesezi una din sectiunile forumului / Teaspeak-ului sau Serverlor de Counter-Strike 1.6 / CS GO ; Succes!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.