conquer Postat Martie 17, 2022 Postat Martie 17, 2022 Nume : david Vârstă : 18 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru a ajuta cu activitatea forumului alaturi de cei din staff Ce sectiune dorești spre moderare? : As dori acolo unde este nevoie Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :Activitate Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Nu am mai fost on de mult timp dar cu siguranta voi face activitatea. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?da Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu. Alte precizări :Nimic Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Desigur.
LCS PREMIUM Tarzy Postat Martie 17, 2022 LCS PREMIUM Postat Martie 17, 2022 ai mai facut parte din staff-ul de pe forum.
Janes So Phenau #have AIM Postat Martie 17, 2022 Postat Martie 17, 2022 Mult succes! Și bun venit înapoi?! Ce sa zic sa fi activ
LCS PREMIUM Andt. Postat Martie 17, 2022 LCS PREMIUM Postat Martie 17, 2022 Din cate vad lumea te cunoaste asa ca am sa merg pe mana lor , pro si mult succes la postari .
LCS PREMIUM Mădălin. Postat Martie 17, 2022 LCS PREMIUM Postat Martie 17, 2022 Acum 2 ore, JwANuSs a spus: Nume : david Vârstă : 18 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru a ajuta cu activitatea forumului alaturi de cei din staff Ce sectiune dorești spre moderare? : As dori acolo unde este nevoie Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :Activitate Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Nu am mai fost on de mult timp dar cu siguranta voi face activitatea. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?da Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu. Alte precizări :Nimic Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Desigur. Vei modera sectiunea "Stiri" Vei fi 2 saptamani in probe !
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.