Sari la conținut

[PROPUNERE] Subcategorie: Filozofie

Postări Recomandate

Postat

Nume : ztrdanilo
Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Propun deschiderea unei noi subcategorii pe forum cu titlul: Filozofie.
Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? :  Sunt de părere că ar avea succes, ținând cont că în aceasta subcategorie va putea răspunde oricine, astfel vom avea posibilitatea de a dezbate diferite teme de filozofie/psihologie. Să nu uitam discuțiile pe care le purtăm după o lungă noapte de benchetuială, aceasta fiind dovada, că noi ca oameni simțim nevoia de a dezbate subiecte de filozofie. Pe lângă asta, putem să ne deschidem orizonturile, și să învățăm unii de la alții lecții importante despre filozofie/viață/moralitate.                                                                                           

P.S Cred că cel mai frumos ar fi ca model general, ca cineva să pună o întrebare, sau să ceara o opinie cu privire la o tema filozofică, iar ceilalți cititori să răspundă.

În concluzie, cred că secțiunea ar avea succes, automat ajutând comunitatea.

Vă mulțumesc!

Postat
3 hours ago, ztrdanilo said:

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Propun deschiderea unei noi subcategorii pe forum cu titlul: Filozofie.
Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? :  Sunt de părere că ar avea succes, ținând cont că în aceasta subcategorie va putea răspunde oricine, astfel vom avea posibilitatea de a dezbate diferite teme de filozofie/psihologie. Să nu uitam discuțiile pe care le purtăm după o lungă noapte de benchetuială, aceasta fiind dovada, că noi ca oameni simțim nevoia de a dezbate subiecte de filozofie. Pe lângă asta, putem să ne deschidem orizonturile, și să învățăm unii de la alții lecții importante despre filozofie/viață/moralitate.                                                                                           

P.S Cred că cel mai frumos ar fi ca model general, ca cineva să pună o întrebare, sau să ceara o opinie cu privire la o tema filozofică, iar ceilalți cititori să răspundă.

Vă mulțumesc!

-> Personal as putea sa spun ca nu stiu cat de folositoare va fii prin simplu fapt ca nu toata lumea se deschide despre probleme in fata persoanelor cu care se joaca, atata timp cat nu cunosti persoana respectiva e greu sa iti exprimi o idee cu o problema mica sau mai mare si grava....sincer momentan is contra !

• LCS PREMIUM
Postat
Acum 19 ore, ztrdanilo a spus:

Vă mulțumesc!

:RESPINS:

Am mai avut categorii de Psihologie, Gastronomie,etc. Au fost un esec, pana la urma suntem comunitate de gaming.

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate