spetii Postat Martie 11, 2022 Postat Martie 11, 2022 Nume : spetii Vârstă : 25 ani De ce dorești să aplici pentru acest grad? : plăcerea de a posta pe forum, a omorî timpul liber și pt a ajuta comunitatea Ce sectiune dorești spre moderare? : știri Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : creșterea secțiunii în vizualizări, postări noi, moderare corectă. bună desfășurare a secțiunii. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : ținând cont ca am avut contul suspendat...destul de bună. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? e ok Ești recomandat de cineva din comunitate? : @Demon Kane Alte precizări : mulțumesc pentru înțelegerea acordată. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : desigur
PlayZeeK. # GFX Postat Martie 11, 2022 Postat Martie 11, 2022 Contra ai mai fost și nu ai făcut nimic
LCS PREMIUM Tarzy Postat Martie 11, 2022 LCS PREMIUM Postat Martie 11, 2022 comportamentul tau lasa de dorit...
LCS PREMIUM Andt. Postat Martie 11, 2022 LCS PREMIUM Postat Martie 11, 2022 Contra din cate stiu cerseai up , deci e cam lipisa de seriozitate
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Martie 11, 2022 Fondator Postat Martie 11, 2022 Quote '' Au primit DOWN zilele trecute p o w e r # 1 3 3 7 (copil cu istoric negativ) si spetii (cerseala de UP) '' Tinand cont de asta si de raspunsurile colegilor mei de mai sus te anunt ca ai fost Respins. In Staff-ul LeagueCS Romania incercam sa avem membrii capabili, implicati, maturi, nu persoane care vin doar pentru a detine un grad pe o comunitate. Cu parere de rau, nu ai ce cauta in staff-ul LeagueCS
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.