Alx. Postat Martie 11, 2022 Postat Martie 11, 2022 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS In acest interviu suntem alaturi de @Andrei#1337 Alx.: Salut Andrei ! Multumesc ca ai acceptat invitatia mea, pentru acest interviu Andrei#1337: Cu mare drag ! - POWER ON - Alx.: Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde ne scrii? Andrei#1337: Ma numesc Andrei , am varsta de 17 ani si va scriu din Sighetul Marmatiei. Alx.: Cum te-ai caracteriza in cateva cuvinte? Andrei#1337: Un baiat sincer,de treaba,glumet ,de incredere ,un om de baza. Alx.: Ai un hobby/pasiune? Andrei#1337: Imi plac masinile si tot ce tine de modificarea lor, fotbalul si sa ascult muzica. Alx.: Ce este succesul pentru tine? Andrei#1337: E acel lucru pentru care muncesti si toti vor sa aibe. Alx.: Ce te-ar face sa zambesti chiar acum? Andrei#1337: Sa se opreasca razboiul daca tot am scapat de masti si sa revina totul la normal Alx.: Care sunt cele mai importante trei calitati pe care le cauti la un prieten? Andrei#1337: Sa fie sincer , sa ma pot baza pe el si sa aibe cei 7 ani de acasa. Alx.: Care este acel lucru pe care majoritatea oamenilor nu il cunosc despre tine? Andrei#1337: Ca nu prea beau alcool. Alx.: Multumesc pentru raspunsurile date ,acum vom trece pe partea "virtuala" esti pregatiti? Andrei#1337: Cu mare drag , desigur ! - GAMING MOD IS NEXT - Alx.: Cum ai ales acest nickname? Andrei#1337: Pai am vrut sa imi folosesc numele meu real iar #1337 vine de leet care tradus e elite Alx.: Ce jocuri joci ? Andrei#1337: Cand am timp ma joc cs 1.6 si cs go. Alx.: Ce te-a determinat sa vizitezi forumul comunitatii “LEAGUECS”? Andrei#1337: Tot vedeam postari pe facebook legate de comunitate. Alx.: Ce consideri ca trebuie pentru a avea succes in dezvoltarea forumului? Andrei#1337: Oamenii de baza,care sa fie pe perioada lunga sau chiar permanenta. Alx.: Care a fost prima ta impresie despre aceasta comunitate ?? Andrei#1337: La inceput imi parea ca e o comunitatea mare si frumoasa dar e mult mai mult de atat , da este mare si frumoasa dar aici fiecare incearca sa devina mai bun si sa nu fac greselile de ieri si incearca sa aduca cati mai mult membrii. Alx.: Ce te-a determinat sa devi un membru din STAFF ? Andrei#1337: Dupa o luna ce m-am inregistrat m-am gandit ca as putea si ajut comunitatea cum pot. Alx.: Multumesc pentru ca ai acceptat sa te "atac" cu intrebari si mai ales pentru sinceritate ! O zi frumoasa sa ai ! Andrei#1337: Cu drag , asemenea ! Acesta, prin urmare, a fost interviul @Alx. - @Andrei#1337 Ca o opinie proprie, am descoperit in spatele acestui pseudonim, persoana minunata care intr-adevar este. Speram ca v-a placut. Asteptam pareri, si de ce nu, daca v-a placut, un like/ador. 5 1
Postări Recomandate