Sari la conținut

[ Propunere ] - Eliminare categorie


Alx.

Postări Recomandate

  • Nume : @Alx.
  • Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : As propune eliminarea categoriei "World of Tanks" deoarece este goala in sensul ca nu exista posturi, iar in urma unor discutii cu un tankist mi-a explicat ca nu prea e ce sa se posteze deoarece tot ce trebuie e sa ai "YOUTUBE" si de acolo merge restul.
  • Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Ar elibera putin forumul de categorii care nu vor fii populare, un plus pentru aspect !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pro , categoria este goala iar daca tu susti ca nu sunt prea multe subiecte de postat/discutat nu prea ii vad rostul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:contra:Din ce știu eu, categoria a fost creată de către Pomârleanu și Mădălin, care urmează să posteze un regulament/model pentru posturi, urmând ca noi să populăm zona, cred că asta ar fi și în favoarea clanurilor de World of Tanks de pe TS care ne aduc un plus de activitate. Cred că este dreptul lor să aibă o categorie dedicata acestui joc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa nu dau "QUOTE" la toata lumea o sa raspund aici la o mica chestie ...

  Sectiunea generala la care este incadrat "WORLD OF TANKS" este dedicata pentru stiri/tutoriale si alte informatii care se pot procura pe youtube, daca chiar ar fii sa dedicam o sectiune pentru clanuri se poate organiza in alt mod(alta sectiune) in care clanurile sa posteze informatii despre recrutare/competitii/membrii + informatii utile pe care utilizatorii de tancuri pot sa le foloseasca in lupte( meciuri )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Fondator

Salutari,

Categoria "World of Tanks este pus pe HIDE, nu sters.
Am discutat cu ambii WOT LEADERS, nu au nevoie de categorie pe forum + postat tutoriale & alte lucruri, se regasesc pe Youtube / site-ul oficial.

Pentru viitoarele clanuri ce vor veni, ei vor avea nevoie de un channel + subchannel al lor, pe teamspeak, pentru a juca in liniste si pace !

 

:topic_inchis:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate