LCS PREMIUM Andt. Postat Februarie 28, 2022 LCS PREMIUM Postat Februarie 28, 2022 Roș-albaștrii se află la 11 puncte distanță de liderul CFR Cluj, iar șansele la titlu par să se diminueze pentru vicecampioana României. FCSB a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri ale sezonului împotriva echipei lui Gheorghe Hagi, prestația echipei fiind criticată atât de patronul Gigi Becali, cât și de managerul general al echipei, Mihai Stoica. Oficialul FCSB-ului a reacționat, într-o postare pe contul său de Facebook, după înfrângerea suferită de echipa sa, având și o replică pentru criticile primite. Mai mult, Mihai Stoica a ținut să facă și precizări în cazul lui Jefte Betancor, golgheterul din Liga 1, după ce a declarat chiar el că și-ar fi dorit să îl remarce în sezoanele trecute. Răspunsul lui Mihai Stoica după criticile primite „N-am citit niciun comentariu după meciul de aseară, dar înțeleg de la un prieten că e un potop de acuze la adresa mea că nu l-aș fi vrut pe Jefte, prin urmare cred că se impun câteva precizări. Sursa : CLICK AICI
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.