Sari la conținut

[FOTBAL] Anunț despre plecarea lui Claudiu Keșeru de la FCSB!


Ciudățel

Postări Recomandate

Gigi-Becali-anunta-plecarea-lui-Claudiu-Keseru-de-la-FCSB-3-scaled.jpg

„Aș minți dacă aș spune „nu” (n.n. că nu-l vrea la Sepsi). Dacă ar vrea să vină la noi, eu cred că l-aș aștepta cu brațele deschise”, a spus Laszlo Dioszegi

 

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost invitat în cadrul emisiunii Pro și a vorbit despre situația lui Claudiu Keșeru, atacantul în vârstă de 35 de ani al lui FCSB, despre care spune că nu mai are șanse de „împăcare” cu Gigi Becali.

După ce a oferit o pasă decisivă pentru scorul de 3-2 în meciul dintre FCSB și Chindia Târgoviște, Claudiu Keșeru a fost exclus de către patronul Gigi Becali din lot pentru meciul cu CS Mioveni, scor 1-1.

Dumitru Dragomir, anunț despre plecarea lui Claudiu Keșeru de la FCSB! Ce decizie a luat Gigi Becali

 

Claudiu Keșeru este așteptat la Sepsi Sfântu Gheorghe, iar Dumitru Dragomir este convins că Gigi Becali nu mai are de gând să îi prelungească înețelegerea atacantului român.

„Convingerea mea este că la Steaua (n.r. FCSB) este definitiv și irevocabil terminat. Peste Gigi Becali nu trece nimeni. S-ar putea să îl mai bage un meci, două, până la final și îi dă drumul la vară. Gigi Becali are altă politică. În capitalism, stăpânul dă ordin, angajatul execută”, a spus Dumitru Dragomir

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate