Sari la conținut

[FOTBAL] Cât îl costă pe Gigi Becali ultimul pariu nereușit » Patronul FCSB a decis: pleacă la vară


Ciudățel

Postări Recomandate

c736e0c0-905b-4651-83c4-11e0b074798d.jpg?width=848&height=0

Andrei Burlacu a beneficiat de o invitație neașteptată la FCSB, dar se convinge și el că Becali nu are răbdare cu jucătorii noi. Atacantul fost la Universitatea Craiova era considerat un mare talent în urmă cu cinci ani, după care a dispărut din prim-plan și a prins un transfer ciudat printre roș-albaștri, ca parte din cedarea lui Vână de la București în Oltenia.

 

Andrei Burlacu, în probe o oră și un pic

 

Gigi l-a evaluat pe Burlacu după numai 66 de minute și a ajuns la concluzia că fotbalistul nu e îndeajuns de bun pentru echipa lui: „M-am lămurit, nu va mai juca! Nu eu l-am trimis pe teren, dar eu l-am inclus în lot. A fost o greșeală, mai bine l-aș fi avut pe Keșeru pe bancă, nu pe el".

El mai fusese utilizat într-o repriză în victoria cu Clinceni, 3-0. Acum trebuie să-și caute un club nou pentru sezonul viitor, ceea ce nu constituie o pagubă semnificativă pentru Becali. De-a lungul acestui sezon în care îl testează pe Burlacu, el îi plătește jucătorului 36.000 de euro, cel mai mic salariu al unui senior de la FCSB.

Alții chiar s-au îmbogățit după plecarea de la FCSB

Contractul e valabil până la sfârșitul stagiunii, așa că atacantul nu va fi despăgubit la despărțire, așa cum au fost despăgubiți alți fotbaliști la care Gigi a renunțat recent. Budescu a primit în iarna aceasta 150.000 de euro ca să plece. Dacă ar fi continuat până la finalul înțelegerii pe care o avusese cu FCSB, până în iunie 2023, el ar fi beneficiat de 400.000 de euro în perioada rămasă.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate