Sari la conținut

[Stiri Lume] Ross Barkley, ”pieton” pentru următoarele 12 luni! Mijlocașul lui Chelsea este recidivist


Ciudățel

Postări Recomandate

NTNmMzA3NjhiM2I0NzcyMTRiZjliMmMzNmRl.thumb.jpg

Ross Barkley, ”pieton” timp de 12 luni!

 

Așadar, fotbalistul va fi obligat să-și găsească șofer în următorul an, care să-i conducă bolidul Mercedes-AMG, cotat la 150.000 de lire sterline. Primește aproximativ 85.000 de lire sterline pe săptămână la Chelsea, deci are de unde să plătească angajarea unui șofer.

”Își iubește mașina, dar a primit o mulțime de avertismente de-a lungul timpului, iar acum a acumulat suficiente puncte pentru a-i fi suspendat permisul. Chiar și pentru cineva cu salariul său este enervantă o asemenea situația”, a declarat o sursă

În ultima perioadă, fundașul celor de la Manchester City, Benjamin Mendy, și atacantul celor de la Manchester United, Mason Greenwood, au ajuns după gratii. Primul dintre ei, după ce a fost acuzat de viol, iar cel de-al doilea, de violență domestică împotriva iubitei sale. Mason Greenwood a fost eliberat, în timp ce Mendy mai are de stat.

De asemenea, în urmă cu două săptămâni, mijlocașul lui City, Jack Grealish, a fost surprins într-o stare avansată de ebrietate, în timp ce încerca să intre într-un club.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate