Sari la conținut

Tipurile de evenimente desfasurate pe server


inlovecs

Postări Recomandate

Dupa cum spune si titlu aici se vor descrie toate evenimentele de tip "gameplay" pe care le desfasuram.


1.  Event Fun (Feed)

In acest event ownerii (N1) se transforma in Nemesis si isi baga HP foarte mare , lasand sa se traga in ei fara sa se omoare pentru a face cat mai multe credite oamenii.

Reguli: Nu exista nici o regula la acest event

 

2. Event Hide & Seek 

In acest event 1 owner (N1) sau un admin se transforma intr-un Dragon cu godmode si asteapta 2 - 3 minute(In functie de situatie) in care oamenii trebuie sa se ascunda, urmand apoi sa fie setata viteza pe 0 si Dragonul incepe sa ii caute . Pentru a obtine un premiu in credite (variaza de la un timp la altu) trebuie sa fi gasit in ultimii 3-5 din echipa [In cazul in care raman 1-2-3 in viata, tot ei primesc creditele. Daca raman mai multi de 3 (4, 5, 6 ,etc.) atunci toti cei care au rezistat toata runda primesc credite]

Reguli: Nu aveti voie sa folositi extra itemul numit "teleport" pe toata durata rundei , nu aveti voie sa iesiti din harta ( pe harta sau sub harta).

Sanctiune: Descalificare in runda respectiva

 

3. Event Happy Mods

In acest event se vor oferii moduri de genul Remix, Assasin vs Sniper , Nightmare , Thanos , sanse mari pentru runde Fun , Runde HnS , Runde OX , etc.

 

4. Event Ox

In acest event exista 2 patrate mai mari ( O - Raspunsul la intrebare este adevarat , X - Raspunsul la intrebare este fals ) iar organizatorul o sa puna intrebari despre server si cultura generala . Aveti timp sa va puneti pe un raspuns ( patratul cu semnul O sau patratul cu semnul X ) de 15 secunde , dupa care se opreste viteza iar toti cei care au raspuns gresit o sa fie eliminati . La acest event poate exista doar un singur castigator ( Se poate intampla sa nu castige nimeni deoarece toti pot sa fie eliminati ) . Premiile sunt in credite sau zile vip . 

Reguli:  Fara spam in chat , nu aveti voie sa va urcati pe platforma pe care se afla organizatorul ( jucatorul este eliminat imediat dupa ce a fost oprita viteza ) , trebuie sa alegeti o varianta de raspuns O/X ( daca ramaneti pe linie sunteti eliminati ).

 

5. Event  Maze

In acest event toti oamenii se spawneaza intr o incapere si o sa primeasca speed 0 ( pana cand organizatorul ajunge la camera finala ) , urmand apoi sa primeasca toti speed 240 ( viteza omului de lv 1 ) pentru a fi toata lumea la egal . Scopul eventului este de a finaliza labirintul ( la final se afla organizatorul ) fara a se pierde in el ( exista capcane ce va pot teleporta inapoi in camera principala , aveti grija pe unde calcati ).  Primii 3 ce ajung la final primesc premii in credite ( Variaza de la un timp la altu )
Reguli: Nu aveti voie sa faceti troll ( block , etc ).

Sanctiune: Descalificare in runda respectiva


6. Event  Predator Hunt ( New)

In acest event oamenii trebuie sa fuga de Predator in scopul de a rezista cat mai mult posibil si de a ramane printre ultimii ( ultimii 5 sunt castigatori )
Reguli Nu aveti voie sa faceti strafe 

Sanctiune: Descalificare in runda respectiva

Eventurile au loc in fiecare Duminica de la ora 21.

Distractie placuta!

Editat de Colten
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate