Sari la conținut

[Tenis] Simona Halep - Ons Jabeur 2-1, în sferturile turneului de la Dubai. Învingătoarea joacă împotriva Jelenei Ostapenko


Santiago.

Postări Recomandate

Simona Halep - Ons Jabeur 2-1, în sferturile turneului de la Dubai. Învingătoarea joacă împotriva Jelenei Ostapenko

  • Simona Halep se teme de un nou meci de anduranță în fața tunisiencei Ons Jabeur, pe care a învins-o, scor 1-6, 6-2, 7-6 în optimile turneului de la Dubai din 2020.

- Simona Halep - Ons Jabeur 2-1

- Rebreak fără punct pierdut, pentru Ons Jabeur.  

Doar două puncte pierdute de Simona Halep în primele două game-uri ale partidei. Un start convingător de partidă pentru sportiva din România. 

Învingătoarea acestui meci va juca în semifinale contra Jelenei Ostapenko. Sportiva din Letonia a învins-o pe cehoaica Petra Kvitova, după aproape 3 ore de joc, scor 5-7, 7-5, 7-6 (11-9). 

Simona Halep (30 de ani, 23 WTA) s-a calificat în sferturile turneului WTA 500 de la Dubai, apropiindu-se la trei victorii de a bifa cel de-al treilea titlu câștigat în Emiratele Arabe Unite. 

Sportiva din România o va înfrunta în faza ultimelor opt jucătoare pe Ons Jabeur, din Tunisia (27 de ani, 10 WTA), cu care împarte un scor egal în meciurile directe, 1-1. 

  • Învingătoarea va juca în semifinale împotriva Petrei Kvitova sau Jelenei Ostapenko

Halep și Jabeur s-au duelat la Beijing, în 2018, când jucătoarea din țara noastră s-a retras, după un prim set pierdut cu 6-1 și la Dubai, în optimile din 2020, când Jabeur a cedat, scor 6-1, 2-6, 6-7, la capătul unui meci intens, de două ore. 

Vorbind despre adversara sa din sferturi, Ons Jabeur, Simona Halep a spus în interviul oferit pe suprafața de joc după victoria cu Gabriela Ruse următoarele cuvinte: „Sper să nu mai ajungem iar în tiebreak în setul decisiv, dar îmi amintesc că a fost un meci incredibil, jucat într-o atmosferă extraordinară,” a spus Halep. 

Petra Kvitova ori Jelena Ostapenko va fi numele oponentei din semifinale a câștigătoarei meciului Simona Halep vs. Ons Jabeur. 

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate