Sari la conținut

Cum faci Level pe Steam


Tavvy

Postări Recomandate

Ghid despre cum să crești Level pe Steam

În topicul de astăzi vom discuta despre cum poți să crești levelul pe Steam.

Cu toții iubim să facem level pe Steam. Fiecare utilizator de Steam are un nivel, cu cât este mai mare, cu atât va avea mai multe bonusuri: slot-uri extra pentru lista de prieteni și șanse de drop mai mari pentru pachete de cărți booster (vor vorbi despre asta mai târziu). Contul meu de Steam are Level 21, acesta pălind în fața utilizatorilor cu level de peste 1000: Top level utilizatori Steam

AryOhYJ.jpg

 

Am întrebat câțiva utilizatori din top care au venit cu diferite sfaturi în ceea ce privește creșterea de Level pe Steam.

  • Craftarea de insigne oferă XP.
  • Insignele sunt craftate din trading cards, care pot fi obținute în timpul jocului.
  • Un joc îți va oferi doar jumătate din setul full de carduri; trebuie sa faci trade sau să le cumperi pe restul de pe Steam Market.
  • Fiecare insignă îți oferă 100XP, și o poți crește până la nivelul 5, deci, în total primești 500XP.
  • Având o insignă a unui joc, vei primi ocazional pachete booster care conține 3 carduri random din set. Cu cât ai mai mare level pe Steam, cu atât șansa de obținere a unui pachet booster este mai mare. Fiecare 10 nivele îți oferă +20% șansă la rata de drop.

 

Știind aceste lucruri de bază, mi-am asumat că felul în care poți face level pe Steam este destul de ușor, cumperi și joci o tonă de jocuri pentru a primi multe carduri. După ce am vorbit cu experții, am descoperit că mă înșel. Nu este nevoie să deții un joc pentru a-i crafta insigna; poți doar să cumperi cardurile de pe Steam Market.

 

Steam Tools și Level Steam

Primul loc unde trebuie să te oprești este Steam Tools. Seturi full de carduri sunt afișate împreună cu prețul lor de vânzare pe Steam Market, având o mulțime de filtre pentru a le găsi pe cele mai ieftine și a le ascunde pe cele care le-ai craftat deja.

Steam Tools cuprinde de asemenea, un calculator Nivel-Preț care aproximează câți bani ai avea nevoie pentru a ajunge la un nivel în particular.

Alt site folositor este Steam Card Exchange. Aici poți face trade între dublurile cardurilor pe care le ai cu cele de care ai nevoie folosind Trading Bot-ul automat al site-ului. Nu uita că boții sunt interziși de Steam Subcriber Agreement ("Nu aveți voie să folosiți cheat-uri, software-uri automate (bots), moduri, hack-uri, sau orice alte programe neautorizate, care modifică sau automatizează orice proces din Marketplace"), așa că o faceți pe propria răspundere.

 

Steam sales și Level Steam

sTEAM-sUMMER-sALE-2016.jpg

După ce am făcut rost de un set full de carduri, m-am așteptat ca următorul pas va fi să craftez niște insigne. Totuși, este mai util să îți păstrezi seturile necraftate pentru Steam Summer și Steam Winter Sale. Toate insignele craftate în această perioadă o să-ți ofere niște carduri speciale bonus. Aceste carduri speciale sunt craftate pentru a obține insigne specifice event-urilor, acestea putând fi crescute în nivel la infinit. 

Când vine vorba de a crafta, XP-ul nu o să fie singurul lucru obținut. Fiecare insignă dropează 3 iteme random, lucruri precum emoticoane, fundaluri pentru profil, care mereu le voi vedea ca pe niște gunoaie. 

Numai dacă craftezi badge-uri de la cele mai noi jocuri, majoritatea itemellor vor valora doar câțiva cenți pe Marketplace, dar aceștia sunt cenți pe care îi poți pune la fond. Deci, mai multe carduri și mai multe insigne. Și dacă nimeni nu îți va cumpăra vreun emoticon, îl poți converi oricând în geme. Așa că craftarea de insigne continuă.

KojtBOB.png

 

Sfat Level Steam: Evită cardurile înfoliate

Indiferent de cât de strălucitoare pot fi, cardurile înfoliate sunt o investiție rea. O insignă craftată din aceste carduri îți oferă tot 100XP, precum o insignă normală. Dar, cardurile înfoliate se vând pentru mai mult pe Marketplace

 

Insignele obținute fără carduri și Level Steam

Înafară de a cumpăra carduri, există câteva insigne speciale care sunt folositoare prin XP-ul oferit. Insigna The Game Collector este primită automat când deții un număr exact de jocuri, începând cu prima ta achiziție. Insigna The Pillar of Community poate fi craftată îndeplinind câteva acțiuni simple pe Steam. Poți găsi o listă cu lucrurile care trebuiesc completate pentru a obține insigna în secțiunea insignelor din profilul tău.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate