Community Developer Alexandru Postat Februarie 6, 2022 Community Developer Share Postat Februarie 6, 2022 Nume : @Alexandru Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Să setăm o anumită limită pentru caracterele din nume. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Am văzut că foarte mulți au nume excesiv de lung și m-am gândit să setăm o limită de caractere pentru nume, dacă sunteți toți de acord, o voi implementa chiar eu. Momentan este setat așa. 26 Caractere: 12345678901234567890123456 (Adică atât de lung) Mam gândit ca maxim-ul să fie de 16 Caractere - 1234567890123456 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
ZCoder @ LeagueCS Postat Februarie 6, 2022 Share Postat Februarie 6, 2022 In opinia mea , nu trebuia sa creezi un topic pentru o chestiune aproape irelevanta . Totusi , daca vrei sa faci o treaba buna , poti umbla si la email (Maxim 20 - 25) dar si la parola (Maxim 32 cu caractere speciale) . Per total PRO daca reglezi si chestiunea mentionata anterior . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator John @ Anormalii Postat Februarie 6, 2022 Fondator Share Postat Februarie 6, 2022 Daca afecteaza in vreun fel functionalitatea , da ... se poate regla putin chestiunea asta . Daca nu , din punctul meu de vedere nu e ok sa limitezi un nume , poate omul se simte inspirat sa aibe un anumit display/login name. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Ciudățel Postat Februarie 6, 2022 Share Postat Februarie 6, 2022 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
PlayZeeK. # GFX Postat Februarie 6, 2022 Share Postat Februarie 6, 2022 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
SickBoY AxBxNxHaLaB Postat Februarie 6, 2022 Share Postat Februarie 6, 2022 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Community Developer Alexandru Postat Februarie 6, 2022 Autor Community Developer Share Postat Februarie 6, 2022 10 hours ago, ZCoder @ LeagueCS said: In opinia mea , nu trebuia sa creezi un topic pentru o chestiune aproape irelevanta . Totusi , daca vrei sa faci o treaba buna , poti umbla si la email (Maxim 20 - 25) dar si la parola (Maxim 32 cu caractere speciale) . Per total PRO daca reglezi si chestiunea mentionata anterior . Trebuia să creez un topic, nu vreau să fac totul de cap-ul meu singur și așa am făcut unele chestii la cerințele membrilor fără să mă consult și cu ceilalți fondatori. Este bine ca într-o comunitate să comunici și cu ceilalți membri să vezi dacă și ei sunt de acord, până la urmă suntem o comunitate. @Pomarleanu @X-Tream @Ares , etc Aștept și părerile voastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Tavvy Postat Februarie 6, 2022 Share Postat Februarie 6, 2022 Daca nu va afecta conturile deja facute cu peste 16 caractere, da, poti pune in plan! Si ce a zis ZCoder este ok, o limita si la e-mail si parola Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Community Developer Alexandru Postat Februarie 6, 2022 Autor Community Developer Share Postat Februarie 6, 2022 Am pus la nume maxim 20 caractere și nu, nu va afecta cei care au deja peste 20 caractere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.