Sari la conținut

Sugestie visual

unk

Postări Recomandate

Postat

Nume : Dragos.

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? :

1) Incercati sa optimizati pagina si pe mobil , observ tema aceasta noua. Este mult mai estetica si mai primitoare, felicitari ! Dar marele minus este Logo-ul din Header..... Imi ocupa un desktop , la fel si pe telefon (ocupa tot displayul) . Este imens, mai degraba background decat logo. (doar o sugestie, daca nu va place va rog sa nu ma bagati in seama)

2) In topicuri adaugati cateva tab-uri personalizate la profilul fiecaruia... Forumistii adora asta

3)Avatarele aproape ca nu se vad. Pe partea de profil stau multi utilizatori pe forumuri, mai ales cei mai mici.

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Ochiul v-a fi mai placut impresionat plus actionezi mai confortabil.

• Fondator
Postat

Salut, iti multumim de sugestii si incercam sa tinem cont de ele. Din pacate, aseara am avut (din nou) probleme cu forumul si am fost nevoiti sa apelam la tema aceasta. Si pentru mine, de exemplu, logo-ul e la fel de deranjant. O sa incercam sa aducem modificari si la avatare, sa fie mai mari. Sper ca am reusit aseara sa remediem problemele la forum. Cel putin, am observat ca acuma se misca mai bine, mai rapid si ca nu mai avem cel putin momentan nici o eroare in LOGS in ACP. 

• Fondator
Postat

- Logo-ul a fost redimensionat si mutat in partea stanga sus a forumului. 

- Bara de search din stanga a fost scosa, se suprapunea cu textul cand dadeai scroll.

- Avatarele au fost facute, s-a adaugat un script care mareste avatarul in functie de marimea avatarelor puse de voi. 

Toate aceste modificari au fost facute pentru tema GameSHOT.

Postat

Mai asteptam si tab-urile din profile sa fie disponibile in topicuri.

• LCS PREMIUM
Postat

In curand si acestea!

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate