Sari la conținut

[Stiri gaming] FIFA MOBILE PRIMEŞTE UN UPDATE IMPORTANT, DISPONIBIL ACUM PE IOS ŞI ANDROID


Ciudățel

Postări Recomandate

FIFA-Mobile_January-Update.jpg

FIFA Mobile  a primit o actualizare importantă în această săptămână, echivalentul sosirii lui FIFA 22 pe mobil. Noua versiune e deja disponibilă pe iOS şi Android, evident complet gratuit. Se axează mai degrabă pe Ultimate Team, decât pe FIFA-ul clasic.

Sunt îmbunătăţiri aduse la nivel de gameplay, de grafică şi de acustică. EA afirmă că a implementat un nou engine de gameplay, care va oferi jucătorilor de FIFA Mobile o experienţă vizuală net superioară. Am făcut un test acum câteva săptămâni şi am simţit clar un upgrade de grafică, mai ales la mişcările jucătorilor. Există şi suport pentru 60 FPS pe terminalele mobile care suportă aşa ceva.

Apar şi noi setări care le permit gamerilor să îşi ajusteze experienţa vizuală şi să o modifice aşa cum doresc ei. Gamerii îşi vor putea adapta experienţa la terminalul folosit. FIFA Mobile va aduce 4 alternative de unghiuri de cameră, dar şi noi opţiuni de cameră pentru degajări, lovituri libere, cornere şi penalty-uri, dar şi replay-uri.

Acesta ar fi cel mai mare update din ultimii ani, cu feedback preluat de la gameri din Alpha şi Beta. Puteţi crea şi propriul Ultimate Team şi alege fotbalişti din ligile de top din lume: Premier League, Ligue 1, Serie A, La Liga. Peste 15.000 de jucători sunt disponibili pentru selecţie. Aveţi noi modalităţi de control managerial, care le permit jucătorilor să se ocupe de înlocuiri, poziţia pe teren, cine bate loviturile libere şi altele.

Veţi putea provoca prietenii la meciuri 11 versus 11 în timp real. O altă noutate este introducerea lui UEFA Champions League şi UEFA Europa League. Veţi găsi şi evenimente live zilnice, care corespund turneelor reale.

sursa

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate