FantomaXP Postat Ianuarie 25, 2022 Postat Ianuarie 25, 2022 Nume : FantomaXP Vârstă : 18 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa Ajut comunitatea , si sa imi fac mai multa experienta Ce sectiune dorești spre moderare? : Software Development sau Multimedia Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :activitate foarte multa Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : momentan nu am activitate buna da o sa incep sa fac activiatate foarte buna Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?desigur Ești recomandat de cineva din comunitate? : nu Alte precizări :nimic Poti intra pe teamspeak la ședinte? : da
LCS PREMIUM Tarzy Postat Ianuarie 25, 2022 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 25, 2022 Avand in vedere ca nu ai postat pe forum pana acum pentru a vedea implicarea ta, nu am cum sa te ajut cu un pro. Incepe sa postezi sa vedem si noi activitatea ta si daca te pricepi. Pana atunci ai
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Ianuarie 25, 2022 Fondator Postat Ianuarie 25, 2022 Salut, din cate observ esti inregistrat la noi pe forum de nici macar o ora, te rog sa faci putina activitate la sectiunile unde doresti acel grad si sa revii cu o cerere peste 7 zile pana atunci cererea ta va fii respinsa
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.