Vizitator Eazy. Postat Ianuarie 12, 2022 Postat Ianuarie 12, 2022 Numele tău : Eazy Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am mai fost in asistenta si am fost si designer. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : As incerca sa ajut playerii noi care vin pe server. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Claudiu; Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): VREAU SA FIU IN ASISTENTA LCS UniqueID : K6weQJdHEpnumhiPKZ2M+6cixQc=
LCS PREMIUM Mădălin. Postat Ianuarie 12, 2022 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 12, 2022 La 12.01.2022 la 2:09, Eazy. a spus: Numele tău : Eazy Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am mai fost in asistenta si am fost si designer. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : As incerca sa ajut playerii noi care vin pe server. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Claudiu; Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): VREAU SA FIU IN ASISTENTA LCS UniqueID : K6weQJdHEpnumhiPKZ2M+6cixQc= Acceptat, astept PM pe ts pentru ati adauga gradul.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.