Birica Postat Ianuarie 6, 2022 Postat Ianuarie 6, 2022 Numele tău : BIRICAaw Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Nu am ajutat,probabil am adus 1,2 playeri la mix -uri / dar o voi sprijini. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Sa ajut playeri / Sa ii indrum / Sa ii sustin. Ești recomandde cineva de pe comunitate? : LuFFy puffy Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Da *LCS ASISTENTA 2021* UniqueID : QdTjFig6BAwrSE/X+mdyKP//0=
Janes So Phenau #have AIM Postat Ianuarie 6, 2022 Postat Ianuarie 6, 2022 Pro birica sa fii cum esti si la mix uri :)))
LCS PREMIUM Mădălin. Postat Ianuarie 6, 2022 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 6, 2022 Acum 7 ore, Birica a spus: Numele tău : BIRICAaw Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Nu am ajutat,probabil am adus 1,2 playeri la mix -uri / dar o voi sprijini. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Sa ajut playeri / Sa ii indrum / Sa ii sustin. Ești recomandde cineva de pe comunitate? : LuFFy puffy Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Da *LCS ASISTENTA 2021* UniqueID : QdTjFig6BAwrSE/X+mdyKP//0= Acceptat, te astept pe TS sa discutam !
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.