Sari la conținut

[Fotball] Jose Mourinho a învins-o pe Atalanta în ziua în care a fost un puternic seism la Bergamo și a oferit declarația serii

PlayZeeK. # GFX

Postări Recomandate

Postat

articol scris de Digi Sport
18.12.2021, 19:57

Atalanta a fost învinsă cu 1-4 de AS Roma, în ziua în care în Bergamo a fost înregistrat un cutremur de 4.5 grade pe scara RichteZDU0NTNmNzRlZjgxM2QzMmNmM2IzMmZkY2Q0.thu

La finalul jocului, disputat chiar la Bergamo, Jose Mourinho a oferit declarații în stilu-i caracteristic și a concluzionat că echipa sa a fost ” cutremurul” care a ”lovit” orașul de lângă Milano sâmbătă.

Jose Mourinho, după victoria cu Atalanta

”Am glumit cu jucătorii, le-am spus că nu am simțit cutremurul și că noi suntem cutremurul”, a spus Jose Mourinho, după meci, potrivit Gazzetta dello Sport.

Antrenorul portughez a ținut și să-și laude jucătorii pentru prestația de la Bergamo.

”Am jucat foarte bine. Am construit bine, i-am surprins când au ieșit și au lăsat spații. Trebuie să-i felicit pe jucători”, a transmis Jose Mourinho.

Jose Mourinho le-a și răspuns contestatarilor, care transmiteau că nu a reușit să câștige niciun meci cu echipele de top din Serie A.

”Au fost 19 luni de când nu câștigasem cu o echipă puternică, acum sunt 20 de minute”, a spus Jose Mourinho.

AS Roma, locul cinci în Serie A

După victoria cu Atalanta, AS Roma a urcat pe locul cinci în Serie A, cu 31 de puncte acumulate în 18 runde.

Formația lui Jose Mourinho rămâne, însă, departe de ultima poziție de Champions League, a patra, care este ocupată de Napoli, care are cinci puncte mai mult și un meci în minus.

Etichete: jose mourinho , atalanta - as roma , cutremur bergamo

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate