Sari la conținut

[FOTBAL] "Ar fi o mare nedreptate dacă nu ar câștiga Balonul de Aur!" Robert Lewandowski primește noi aprecieri


jAN

Postări Recomandate

ODhkYjZkOWRiMjgwZTJhZGY5OTA2MTBjNmNl.thu

     Robert Lewandowski (33 de ani) este unul din principalii favoriți la câștigarea Balonului de Aur.

      Cel mai râvnit premiu individual este disputat de mai mulți fotbaliști, însă majoritatea oamenilor cred că atacantul polonez al celor de la Bayern Munchen merită să fie desemnat câștigător.

        Selecționerul Poloniei îl sprijină pe Lewandowski în lupta pentru Balonul de Aur

     După ce în anul 2020 nu a fost acordat premiul, acum suporterii fotbalului cer ca polonezului să-i fie recunoscute performanțele, atât cele din 2020, cât și cele din 2021, și să primească Balonul de Aur.

     Susținător al lui Lewandowski este și selecționerul său de la naționala Poloniei, Paulo Sousa, care crede că o mare nedreptate s-ar face daca nu i s-ar acorda premiul atacantului.

      "Ar fi o mare nedreptate dacă Lewandowski nu ar câștiga Balonul de Aur. A fost la un nivel foarte ridicat, nu doar în ceea ce privește golurile, ci și cea a paselor decisive și a efortului pe care îl face pentru echipă", a spus Paulo Sousa, selecționerul Poloniei.

         Robert Lewandowski, câștigătorul Balonului de Aur 2021?

     Cu mai bine de o lună înaintea decernării, o listă cu presupusul clasament final pentru Balonul de Aur a fost ”scăpată” pe internet și s-a viralizat pe Twitter.

      Dacă datele apărute în mediul online sunt veridice, Robert Lewandowski ar urma să primească Balonul de Aur în acest an, primul din cariera sa.

      Atacantul polonez a fost marele favorit la Balonul de Aur în 2020, an în care a câștigat inclusiv Liga Campionilor cu Bayern Munchen, dar premiul nu a mai fost decernat din cauza pandemiei de COVID-19.

      Lionel Messi, cel care era văzut cu prima șansă în acest an, în principal datorită câștigării Copei America cu Argentina, primul trofeu pentru el la nivel internațional, apare în clasamentul ”leak-uit” pe internet pe poziția secundă.

     Podiumul este completat de Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid.

 

sursa:digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate