Sari la conținut

Harlem Gnohere, accidentare gravă la FCSB – Astra Giurgiu


Tool

Postări Recomandate

harlem-gnohere-accidentare-grava-fcsb-as

Harlem Gnohere a suferit o accidentare gravă la meciul jucat de FCSB cu Astra Giurgiu, după ce atacantul francez a fost lovit cu cotul de portarul Lazar.

 

 

Accidentarea lui Harlem Gnohere nu este atât de gravă cum a părut în primele momente. FANATIK a aflat că atacantul francez va fi supus mai multor investigaţii, dar starea jucătorului este una bună. ”Bizonul” a suferit o comoție în urma contactului cu David Lazar.

Bogdan Argeș Vintilă a vorbit și el despre starea de sănătate a lui Harlem Gnohere. ”Este bine. A suferit o comoție. Acum este la spital, dar doctorul mi-a zis că este bine’‘, a spus antrenorul vicecampioanei României la finalul meciului pierdut de FCSB cu Astra Giurgiu.â

 

Atacantul FCSB-ului a vrut să sară pentru a lovi cu capul o minge trimisă în careul Astrei Giurgiu, dar David Lazar a ieșit fără să se uite în jur și l-a lovit pe Harlem Gnohere cu coatele în zona capului.

”Bizonul” a picat inconștient pe gazon, iar goalkeeperul Astrei Giurgiu le-a cerut medicilor FCSB-ului să intervină rapid pentru a-i acorda ajutor atacantului. Harlem Gnohere a primit îngrijiri medicale preț de câteva minute pe gazon, iar apoi a fost transportat la ambulanță. Atacantul ar urma să efectueze o serie de teste pentru a se asigura că totul este ok după accidentarea suferită în zona capului. În locul acestuia a fost introdus Ioan Hora.

 

Sursa digisport.ro

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate