Sari la conținut

[FOTBAL] Prima echipă care îl vrea pe Ilaix Moriba, după ce Barcelona a renunțat la el. Mijlocașul poate ajunge în Germania


Mr.Predator-.-

Postări Recomandate

NDUwYWYwZjQxNGVjNDNjMDFjN2U1Nzk5ZWQ4.thu

Ilaix Moriba (18 ani) se află într-un conflict deschis cu echipa sa, Barcelona, motivul fiind faptul că fotbalistul nu a vrut să semneze un nou contract oferit recent. 

FOTBAL
Ilaix Moriba/ foto: Profimedia
Liga 2: Viitorul Pandurii Tg. Jiu - Steaua București, marți, 19:00, Digi Sport 1

UCL: Young Boys - CFR Cluj, marți, 21:30, Digi Sport 1


Conducerea catalană a fost extrem de supărată pe gestul mijlocașului și l-a trimis la echipa a doua, iar ulterior președintele Joan Laporta a declarat că este liber să plece. Mai mult, presa spaniolă a anunțat duminică faptul că Barcelona a decis să renunțe la Moriba.

Ilaix Moriba poate ajunge în campionatul Germaniei
Cel care reușise să se impună în primul unsprezece al catalanilor la doar 18 ani a fost luat în vizor de mai multe echipe mari din Europa, însă cea mai interesată ar fi RB Leipzig.

Potrivit corespondentului ESPN care se ocupă de Barcelona, Moil Lorens, formația de pe Camp Nou nu dorește să înceapă negocierile decât în cazul unei oferte care se învârte în jurul a 15-20 milioane de euro. RB Leipzig este o echipă cunoscută pentru faptul că "vânează" cei mai talentați tineri fotbaliști din Europa, iar gruparea germană ar putea profita de faptul că Barcelona cere o sumă modică în schimbul mijlocașului.

25 de milioane de euro este cota de piață a lui Ilaix Moriba, potrivit celor de la Transfermarkt.
Joan Laporta a vorbit despre problema cu Ilaix Moriba
Cu ocazia prezentării oficiale a lui Emerson, președintele Barcelonei, Joan Laporta, a încercat să lămurească problema lui Ilaix Moriba, declarând că gestul fotbalistului a fost unul injust și că nu va mai permite o altă situație similară în viitor.

Clujenii sunt tot mai aproape de grupele UEFA Champions League! În calea lor stau elvețienii de la Young Boys Berna. Hai în Digi Online să-i vezi, azi de la 21:30!

"Cazul lui Ilaix nu va mai putea repeta. Este imposibil ca un jucător care a crescut în casa noastră să profite de faptul că mai are un singur an de contract. Este o situație pe care nu o acceptăm și prin ce se întâmplă vrem să transmitem un mesaj. Dacă jucătorul nu mai vrea să prelungească, trebuie să știe că are la dispoziție alte soluții.

Ce nu vom face este să promovăm un fotbalist ca el să ajungă ulterior gratis la altă echipă. Cine vrea să plece este liber s-o facă, atât timp cât se respectă anumite condiții. Ilaix este un mare jucător și știe că ceea ce se întâmplă nu este bine. Sper ca atât el, cât și anturajul său, să mai reflecte la această problemă. Nu înțelegem ce vrea să facă și sper ca această situație să nu se mai repete cu jucătorii crescuți în această casă", a declarat Laporta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate