Sari la conținut

[TENIS] ”Nu-mi mai plăcea să joc tenis! M-am gândit să mă las de mai multe ori anul ăsta”. Dezvăluirea Gabrielei Ruse

Postări Recomandate

Postat

articol scris de Digi Sport
09.08.2021, 15:57

Gabriela Ruse (23 de ani, 110 WTA), eliminată de la Winners Open Cluj Napoca de Lesia Tsurenko, 3-6, 3-6, a dezvăluit cum a fost la un pas să renunțe la sportul alb, mai ales că nu-i plăcea să joace tenis!aD02MzYmaGFzaD0xNTk1ZDU4ZjAxNjM5NzlmNmM0

”Am trecut prin momente grele”. Dezvăluirea Gabrielei Ruse

”Sunt alte lucruri de care nici nu ne dăm seama cât sunt de importante, cum ar fi plăcerea de a fi pe teren, plăcerea de a juca la 100% fiecare punct, bucuria de a fi sănătos.

Sincer, mie nu îmi mai plăcea să joc tenis și chiar m-am gândit să mă las de tenis de multe ori anul ăsta”, a spus Ruse.

Sportiva a avut parte și de necazuri în familie, care și-au pus amprenta asupra ei.

Stilul scandinav este la el acasă. Hai în Digi Online să vezi Extraordinarele locuinţe daneze, azi de la 21:00, numai pe Digi Life!

”Am trecut printr-un deces în familie, am trecut prin momente grele cu echipa mea. Nu a fost ușor deloc. Pot să zic că nu au fost mulți oameni care au crezut în mine și tocmai de-aia încerc să rămân și la victorii tot cu oamenii care au fost cu mine la insuccese”, a dezvăluit Gabriela Ruse, pentru treizecizero.ro.

Etichete: gabriela ruse , gabriela ruse wta

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate