PoSeDaTuL Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 *Nick: PoSeDaTuL *Sugestie: Categorie Propunere: Sa se adauge categoria Sport&Nutritie la Discutii Tematice & Socializare *Detalii: *Cu ce ar ajuta comunitatea?: Putem afla multe lucruri , ce ne pot ajuta despre Sport&Nutritie. cum ar fi Ce dieta trebuie sa tii pt a avea un corp definit, sau ce mese putem lua dimineata inainte de sport. Sincer mi-ar placea sa se faca aceasta categorie, deoarece sunt pe domeniu, sa spun asa. Si intodeauna exista ceva ce iti poate aduce in + in viata de zi cu zi. Ma ocup eu de aceasta sectiune , daca se accepta. *Alte informatii: O zi fara Sport este o zi Pierduta ?️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Stick Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 De ce sa faca chestia asta? Sa fie postate chestii de pe internet? Una e cand ai pe cineva specializat in domeniu si alta e cand postezi, dar nu stii ce. Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoSeDaTuL Posted November 15, 2019 Author Share Posted November 15, 2019 Am spus mai sus că deja sunt specializat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snK Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 nu cred ca isi are rostul, nu toti o sa creada ce se posteaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeMeGe Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snK Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.