Sari la conținut

[Fotbal] Gestul de mare clasă prin care Leo Messi a câștigat respectul unei națiuni rivale, imediat după victoria cu Brazilia


jkr-

Postări Recomandate

Gestul de mare clasă prin care Leo Messi a câștigat respectul unei națiuni rivale, imediat după victoria cu Brazilia

A fost primul triumf al Argentinei, după o pauză de 28 de ani, dar și primul trofeu major câștigat de Lionel Messi la națională. Chiar pe Maracana, Angel Di Maria a dat lovitura în minutul 22, cu o scăriță superbă, după ce brazilienii au fost mai periculoși în debut.

La mai bine de o zi după finală, un videoclip de la finalul meciului a devenit viral pe rețelele sociale. Leo Messi, alături de colegii din națională, au celebrat în fața fanilor argentinieni până la momentul în care mijlocașul Rodrigo De Paul a dat tonul unui cântec menit să-i provoace pe brazilieni.

Când a auzit scandarea lui Rodrigo De Paul, Messi s-a oprit imediat din scandat și a spus de două ori "nu", făcându-le semn colegilor să se oprească. Coechipierii au acceptat imediat, evitându-se astfel un posibil conflict pe Maracana.

Gestul lui Messi a fost lăudat de publicația braziliană TNT Sports: "Mult respect, Messi! Priviți momentul în care De Paul încearcă să dea tonul unui cântec care să-i ofenseze pe brazilieni. Omul ăsta a refuzat, pur și simplu, și a întrerupt scandarea".

Brazilienii de la Uol au remarcat și ei gestul lui Messi: "Messi și colegii lui dansau pe teren și petreceau cu fanii, când alți jucători au început un cântec care să-i provoace pe brazilieni. În melodie se spune că Maradona este mai bun decât Pele. Cu toate acestea, imediat ce a auzit primele cuvinte ale cântecului, Messi s-a încruntat, a clătinat din cap, și-a întors spatele și a părăsit zona. Gestul decarului a fost urmat și de alți jucători, inclusiv de Kun Aguero".

Lionel Messi, în al nouălea cer, după câștigarea Copa America

La finalul partidei cu Brazilia, Lionel Messi a ținut să sublinieze lucrul care îi aduce cea mai mare satisfacție. Pe lângă trofeul în sine, faptul că Argentina a învins Brazilia pe stadionul Maracana, este ceva ce Messi crede că va rămâne în istorie: ”Încă nu realizăm că suntem campioni, ceea ce am realizat! Cred că a fost un meci care va rămâne în istorie, nu doar pentru că am câștigat Copa America, ci și pentru că am învins Brazilia la ei acasă!”, a spus argentinianul.

După ce a vorbit mai întâi cu familia sa, Lionel Messi a ținut să se fotografieze în vestiar alături de trofeul câștigat și să împărtășească bucuria cu fanii săi din lumea întreagă.

Jucătorul rămas liber de contract, dar care cel mai probabil va semna o nouă înțelegere cu Barcelona, a distribuit fotografia pe rețelele de socializare și a atașat și un mesaj.

”Ce nebunie frumoasă! Este incredibil! Îi mulțumesc lui Dumnezeu! Suntem campioni, la naiba”, a scris Leo Messi, pe pagina sa oficială de Instagram, după reușita înregistrată alături de echipa națională.

aD0zMDUxYmQ3NDZlOTViYWZjYjU0ZjA0ZTk0NGZj

Sursa: digisport.ro/fotbal

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate