Sari la conținut

[football] Ploaie de oferte pentru Florin Tănase. Transferul este iminent. Anunț de ultimă oră făcut de presa din Turcia

Postări Recomandate

Postat
  • articol scris de Digi Sport
  • 10.07.2021, 08:23
  • Florin Tănase (26 de ani) este unul dintre cei mai curtați jucători din lotul celor de la FCSB.aGFzaD1kNTAwY2ZkMjRkMmUwNmJkMjI2MzRlYTM5
  • Liga 1
  • Florin Tănase / Foto: Sport Pictures
  • Și Trabzonspor îl vrea pe Florin Tănase. 4 oferte pentru jucătorul celor de la FCSB
  • Fotbalistul mai are contract cu gruparea roș-albastră încă doi ani, iar Gigi Becali nu vrea să se despartă de el pentru mai puțin de 5 milioane de euro.
  • După Anderlecht, și Trabzonspor este interesată de serviciile lui Florin Tănase, scrie presa din Turcia.
  • Trabzonspor își propune titlul în următorul sezon și pregătește o campanie de transferuri spectaculoasă. Formația turcă are deja în lot mai multe vedete, precum Gervinho, Marek Hamsik sau Bruno Peres, și vrea să se întărească în continuare.
  • Presa turcă scrie că pe lângă Trabzonspor și Anderlecht, Marseille și Al Hilal sunt celelalte două formații interesate de serviciile lui Florin Tănase și că negocierile cu Gigi Becali continuă.
  • În vârstă de 26 de ani, Florin Tănase a ajuns la FCSB în vara lui 2016, de la Viitorul, pentru 1,5 milioane de euro. Cu 4 oferte deja pe masa lui Gigi Becali, transferul căpitanului roș-albaștrilor este iminent.
  • Gigi Becali: ”Vreau cinci milioane de euro. Asta le-am transmis”
  • Prețul lui Tănase este, acum, de cinci milioane de euro, după ce, nu de mult, Becali a spus că nu-l lasă să plece fără 4,5 milioane de euro.
  • ”Da, Tănase este dorit de Anderlecht. Le-am trimis că vreau 5 milioane de euro. Asta le-am transmis”, a spus Becali, pentru AS.ro.
  • Recent, Tănase era atras de o echipă din zona arabă, care era dispusă să ofere patru milioane de euro în schimbul său, doar că Becali a spus ”pas” ofertei, și Tănase a rămas, momentan, la FCSB.
  • ”Nu am zis că-l dau pe 4 milioane. Tănase m-a sunat, mi-a zis că ei dau 4 milioane. Mi-a zis că Al-Ain dă 4.000.000 de euro. I-am zis 'nu te dau, mă!'. El zice 'hai, nea Gigi...'. I-am zis 'nu te dau, să dea 4.500.000 și te las!'. Asta a fost discuția”, a declarat Gigi Becali.
  • 5 milioane de euro este cota de piață a lui Tănase, conform transfermarkt.com
  • 25 de goluri a marcat Tănase în cele 36 de meciuri din sezonul trecut, în toate competițiile
  • 26 de ani are Florin Tănase
  • Etichete: anderlecht , trabzonspor , florin tanase

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate