Sari la conținut

[football] Exclusiv Prima reacție a lui Gigi Becali după ce a fost înjurat la inaugurarea stadionului Steaua

Postări Recomandate

Postat
  • articol scris de Digi Sport
  • 10.07.2021, 14:26
  • Noul stadion din Ghencea a fost inaugurat pe 7 iulie 2021, cu amicalul dintre Steaua și OFK Belgrad, încheiat cu victoria la scor a roș-albaștrilor: 6-0.NjM2Jmhhc2g9NTZjYTFkOWI3ZmQwYzNiYmUyYzEy
  • Ce spune Gigi Becali după ce a fost înjurat de fanii Stelei
  • Fanii Stelei nu au uitat de războiul cu Gigi Becali și au avut un banner împotriva patronului de la FCSB, pe care l-au și înjurat spre finalul partidei.
  • Omul de afaceri din Pipera a oferit o primă reacție după ce a fost jignit la inaugurarea stadionului Steaua.
  • "Acum, să mă lase în pace. Ce treabă am eu cu ei? Dacă au Steaua lor, ce treabă am eu cu ei? Dar e România! Se poate orice", a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.
  • ”Se vor ruga de mine să joc acolo. Vor ajunge în situația în care vor spune 'hai să mai scoatem și bani!'. Este un stadion care costă și care trebuie întreținut”, a mai spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.
  • Programul celor de la FCSB în luna iulie
  • Botoșani – FCSB, 15 iulie, 20:30
  • FCSB – Shakhter Karagandy (Kazahstan), 22 iulie, 18:00
  • FCSB – Universitatea Craiova, 25 iulie, 21:30
  • UTA – FCSB, 31 iulie
  • FCSB joacă primul meci oficial pe 15 iulie. Programul primei etape din Liga 1
  • FCSB începe meciurile oficiale din noul sezon pe 15 iulie, cu o deplasare la Botoșani, în prima etapă a noului sezon din Liga 1.
  • Botoşani-FCSB, joi, 15 iulie, 20:30, Digi Sport 1
  • Sepsi-Academica Clinceni, vineri, 16 iulie, 18:30, Digi Sport 1
  • CFR-U Craiova 1948, vineri, 16 iulie 21:30, Digi Sport 1
  • Gaz Metan Mediaş-Mioveni, sâmbătă, 17 iulie, 18:30, Digi Sport 1
  • Universitatea Craiova-FC Argeş, sâmbătă, 17 iulie, 21:30, Digi Sport 1
  • UTA-Viitorul, duminică, 18 iulie, 18:30, Digi Sport 1
  • Rapid-Chindia Târgovişte, duminică, 18 iulie, 21:30, Digi Sport 1
  • Dinamo-Voluntari, luni, 19 iulie, 20:30, Digi Sport 1

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate