Sari la conținut

[football] Reacția lui Daniel Oprița, după inaugurarea noului stadion al Stelei + ce spune despre sezonul de Liga 2

Postări Recomandate

Postat
  • articol scris de Digi Sport
  • 07.07.2021, 21:32
  • Steaua a inaugurat stadionul din Ghencea cu un super meci. Divizionara secundă s-a impus cu 6-0 în amicalul cu sârbii de la OFK Belgrad, într-un meci spectaculos.aGFzaD05MGFhZmFjY2E2Y2FkZjM2OTM2NjYzMjE3
  • Reacția lui Daniel Oprița, după inaugurarea noului stadion al Stelei + ce spune despre sezonul de Liga 2
  • La partidă au asistat legendele Stelei, dar și aproximativ 15.000 de suporteri. Daniel Oprița, antrenorul "militarilor", s-a arătat impresionat de atmosfera din Ghencea și i-a felicitat pe jucătorii săi, care au obținut o victorie la un scor categoric.
  • Galerie FotoYXNoPTRlNjMyNWEzMzIwNzlkNzk4ZWI2NjU1Mjg1NjAmaGFzaD1lNDM1MTdmOWZkMWVkNTIwMzdiNTdmNjAmaGFzaD1mYzMwMDExZjU2MjMxYWZmOTk4YzZl
  • Totodată, tehnicianul spune că nu există noutăți pe tema dreptului de promovare în Liga 1. Sub actuala formă de organizare, Steaua nu va putea evolua în elita fotbalului din România.
  • "O atmosferă extraordinară, mă bucur că am avut acest privilegiu de a inaugura stadionul. Nu mulți se pot mândri cu acest lucru. Îi felicit pe jucători, ei au adus echipa în Liga 2 și am putut participa la o asemenea atmosferă. Un stadion extraordinar, niște suporteri minunați, sperăm să avem rezultate bune în Liga 2, pentru că tradiția ne obligă.
  • Trebuia să exemplu de la ei, să încerce să aibă evoluții cât mai apropiat de cele ale lor. Sperăm ca prin muncă să mulțumim publicul spectator pentru că o să-și dorească foarte mult.
  • Nu știu. Până acum, rămâne așa. Din ce s-a spus până acum, nu avem drept de promovare. Nu pot vorbi despre lucrurile astea, ci doar despre echipă", a spus Daniel Opriță, la Digi Sport.
  •  
  • Etichete: steaua , liga 2 , daniel oprita , ofk belgrad

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate