Sari la conținut

[FOTBALL] Radu Drăgușin poate prinde transferul în aceste zile! Echipa care-l vrea cu insistență


akTeN

Postări Recomandate

Radu Drăgușin poate prinde transferul în aceste zile! Echipa care-l vrea cu insistență

OWM1MDA1NDZkMGQ1YjQ5NTYzNmNjNDVhNjky.thu

     Sassuolo vrea să obțină 40 de milioane de euro din transferul lui Locatelli la fosta campioană a Italiei, iar Drăgușin ar putea fi parte din tranzacție. Rămâne de văzut dacă Juventus este dispusă să-l cedeze definitiv pe fundașul român, având în vedere că, recent, i-a fost prelungit contractul.

Radu Drăgușin ar putea ajunge la Sassuolo

     Există și posibilitatea ca Drăgușin să fie doar împrumutat la Sassuolo, unde ar avea șansa să prindă mai multe meciuri.

     Cât despre Locatelli, acesta s-a înțeles deja cu Juventus pentru un contract valabil până în 2026 și un salariu anual de trei milioane de euro, iar o întâlnire între cele două cluburi ar putea avea loc în următoarele ”72 de ore”, notează jurnalistul Nicolo Schira.

Max Allegri intervine în cazul lui Drăgușin! Ce decizie vrea să ia în privința românului de la Juventus

 

     Juventus ar fi dispusă să-l ofere pe Drăgușin și aproximativ 30 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Locatelli de la Sassuolo, însă Gazzetta Dello Sport scrie că mutarea n-ar fi agreată și de noul tehnician al bianconerilor, Massimiliano Allegri, revenit la echipă în această vară, în locul lui Andrea Pirlo.

     Deși Drăgușin ar fi pe placul lui Sassuolo, mai ales că gruparea neroverde s-a despărțit recent de fundașul central Marlon, Allegri își dorește să îl păstreze pe tânărul fundaș român și să îi ofere minute atunci când intenționează să-i odihnească pe titularii Chiellini, Bonucci, Demiral sau De Ligt.

    În schimb, Juventus ar putea introduce un alt jucător în tranzacția pentru Locatelli. Este vorba despre mijlocașul ofensiv Nicolo Fagioli (20 de ani) sau extream stângă Felix Correia. Ultimul ar fi evaluat la 10 milioane de euro și ar avea cele mai mari șanse să plece la Sassuolo.

sursa: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate