Alexvnder. Postat Iulie 4, 2021 Postat Iulie 4, 2021 Nume : Maximilian. Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Prin prezenta, doresc să propun următorul lucru, adăugarea unui subforum(sub-categorii) „Psihologie”, unii moderatori pot să mai scrie și despre acest aspect și este un subiect destul de simplu, putem da exemple din viața personală, impresii și alte lucruri studiate! Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Consider că, ar ajuta comunitatea foarte mult, mai ales că sunt unii oameni care nu știu să procedeze în anumite situații, precum prima întâlnire cu o fată de exemplu (nu fac referire la matrimoniale) ci la emoții și așa mai departe
Claudiu; Postat Iulie 4, 2021 Postat Iulie 4, 2021 A mai fost dar nu stiu exact de ce s-a scos .... (inactivitate cred) .. acum nu stiu ce sa zic cred ca ar fi mai ok pentru inceput sa populam cat de cat categ ce sunt acum si dupa mai adaugam cate ceva .... (Parerea mea)
LCS PREMIUM Santiago. Postat Iulie 4, 2021 LCS PREMIUM Postat Iulie 4, 2021 Categoria a mai fost, a fost scoasa din cauza inactivitatii, si nu o sa o adaug doar pentru un singur moderator. In cazul in care mai multi moderatori doresc sa posteze in acea categorie spune-ti-mi si adaug categoria.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.