Sari la conținut

[football] Ce veste pentru căpitanul lui Manchester City! La 36 de ani, a semnat contractul

Postări Recomandate

Postat
  • articol scris de Digi Sport
  • 29.06.2021, 18:57
  • Mijlocaşul brazilian Fernandinho, căpitanul lui Manchester City, a accept un contract nou, pe un an, până în iunie 2022, a anunţat campioana Angliei la fotbal, citată de Reuters.ZDkwMGMxMGI1NWNhNjdkZWViM2EwNmNkNjEwZA==
  • Fernandinho și-a prelungit cu un an contractul cu Manchester City
  • Transferat în 2013 de la Şahtior Doneţk pentru circa 38 milioane euro, Fernandinho, 36 ani, a disputat 350 meciuri (24 goluri) în toate competiţiile în tricoul ''cetăţenilor'', ajutând Manchester City la câştigarea a patru titluri în Premier League şi a şase trofee în Cupa Ligii engleze.
  • ''În capul şi în mintea mea, nu mi-am terminat încă treaba. De asta am decis să mai stau un an şi să încerc să ajut echipa şi clubul să atingă obiectivele propuse.
  • Dacă vom continua în acelaşi fel, conducându-i în teren, în afara terenului, ajutându-i să progreseze şi să devină mai buni în timpul meciurilor, atunci aş fi cea mai fericită persoană de aici'', a declarat Fernandinho, câştigător în 2019 al trofeului Copa America alături de naţionala Braziliei.
  • City va începe noul sezon pe 15 august, cu o deplasare pe terenul lui Tottenham Hotspur.
  • Agerpres

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate