SickBoY AxBxNxHaLaB Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Nickname: .S!ckBoY^ Nume Real: Orlando Vârsta Reală: 25 Număr de Posturi: 2 ore 3 Vechime în comunitatea LeagueCs Romania? : Vreau sa invat Experienţă moderare:Moderator Categoria de Moderare pentru care optaţi: vreau sa învat de la @ snK O scurtă descriere despre dvs. : Sunt din Bulgaria 25 ani si vreau sa am acces la aceasta frumoasa comunitate! Motivul pentru care doriţi un acces: Motivul pentru care doriți accesul: imi place comunitatea si vreau sa o ajut sa creasca Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoria pe care urmează să o moderaţi: Pentru a închide subiectul și a posta comentariul pe unban, admin, solicita și comenta sau rezolva subiectul Alte precizări (opţional): Tream mă va invata cum sa moderez Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEEKEN Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Community Founders X-Tream Posted November 11, 2019 Community Founders Share Posted November 11, 2019 respins, topic close. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.