Daniel Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Nume : Daniel Vârstă : 20 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : pentru a ajuta in dezvoltarea si mentinerea comunității Intr o formă mai bună Ce sectiune dorești spre moderare? : o sectiune care are nevoie de ajutor si implicare Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :Pe langa posturi si mentinerea acesteia cât mai "aranjata" , toată implicarea mea. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : De foarte mult timp urmăresc această comunitate , dar nu am avut o activitate unică pe această. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Desigur Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări :As putea ajuta si cu donații pe viitor daca o sa ne intelegem bine ca si parteneri si colegi Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da.
PlayZeeK. # GFX Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 din cate stiu ai mai fost in staff si nu ai facut nimic
jAN Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Salut ! Eu as zice sa revii cu o cerere dupa ce faci 10 - 20 de posturi, sau dupa o saptamana de activitate zilnica. ( Asta reprezentand o mica garantie ca iti doresti cu adevarat sa ajuti si sa faci parte din stafful LeagueCS )
LCS PREMIUM Mădălin. Postat Iunie 18, 2021 LCS PREMIUM Postat Iunie 18, 2021 Te așteptăm cu o nouă cerere în momentul când vei avea o activitate la orice categorie dorești de la ZONA GAMING.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.