Sari la conținut

[FOTBAL] FCSB a făcut primul transfer important al verii: „Am bătut palma, urmează să semneze”

akTeN

Postări Recomandate

Postat

FCSB a făcut primul transfer important al verii: „Am bătut palma, urmează să semneze”1622496459280.jpg?width=848&height=0

E gata, Alexandru Crețu (29 de ani) va fi noul jucător al lui FCSB!

Informația a fost confirmată de patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor: „Ne-am înțeles. Mâine sau poimâine va semna și va fi prezentat”.

Alexandru Crețu, la FCSB

Crețu a devenit recent liber, după ce s-a despărțit de Maribor, club a cărui ofertă de prelungire a contractului o refuzase. Vine la FCSB pentru poziția de fundaș central, deși în ultima perioadă a evoluat mai mult la mijlocul terenului.

Mihai Stoica a anunțat că Becali ar vrea să achiziționeze chiar doi fundași centrali, deci patronul ar mai urmări încă unul, în afara lui Crețu, și mai speră să găsească și un atacant. Vukusic, pe care l-a adus MM, nu a dat randament.

Alexandru Crețu a devenit un jucător interesant pe piață mai ales după ce Rădoi l-a convocat la echipa națională. Alex a adunat șase selecții, toate cu Mirel selecționer.

1622482397103.jpg?width=900&height=0

Oferta înaintată de FCSB pentru Alexandru Crețu:

Salariu lunar de 15.000 de euro

Bonus la semnarea contractului: 100.000

Câștigarea campionatului: 100.000

Calificarea în Champions League: 100.000

Calificarea în Europa League: 50.000

Calificarea în Conference: 30.000.

Becali nu e la prima tentativă de a-l aduce pe jucătorul debutat de Mirel Rădoi la națională. Crețu a evoluat la Poli Iași între 2011 și 2017 și a fost dorit în acea perioadă de Becali, însă Florin Prunea, președintele de atunci al moldovenilor, a cerut o sumă mai mare decât era FCSB dispusă să achite.

sursa: gsp.ro

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate