Sari la conținut

[FOTBAL] Reacția lui Florin Talpan după ce Steaua a promovat în Liga 2: "Victoria de azi este o parte din rezultatul muncii mele"

jAN

Postări Recomandate

Postat

NjM2Jmhhc2g9YzY2NjhjNzQ2ZjIzMTg5NjE2NGNl

Steaua a promovat în Liga 2, iar juristul clubului, Florin Talpan, a reacționat pe Facebook.

Florin Talpan spune că are și el un mare merit pentru această promovare a Stelei în Liga 2: "Victoria de azi este o parte din rezultatul muncii mele de ani de zile! În anul 2014 am început să întreprind demersurile necesare pentru reactivarea secției de fotbal, în vederea continuării tradițiilor glorioase ale acestei secții!

Reacția lui Florin Talpan după ce Steaua a promovat în Liga 2: "Victoria de azi este o parte din rezultatul muncii mele"

Cu toate că am avut și încă am multe piedici, munca mea a dat rezultate (contestatia de la AMFB din anul 2018 când am luptat pentru echipă, demersurile de anul trecut de la FRF pentru ca Steaua să fie declarată câștigătoarea ligii a IV A, de fiecare dată împotriva mea fiind depuse plângeri ca să fiu sancționat).

Visul meu aproape că s-a realizat! Până în Liga 1 mai este doar un pas! Felicitări celor care au depus alături de mine eforturi pentru ca această echipă să promoveze și nicidecum celor care câștigă mii de euro pe munca altora", a scris Talpan, pe Facebook.

sursa:digisport.ro 

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate