• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

[Fotball] Exclusiv ”Adrian Mutu e prima opțiune, ține din copilărie cu Craiova!” Adrian Mititelu jr. a anunțat când va pune noul antrenor

Postări Recomandate

Postat
  • articol scris de Digi Sport
  • 24.05.2021, 20:31
  • Adi Mutu este gata să revină ca antrenor în Liga 1! Adrian Mititelu jr. a confirmat tratativele cu fostul selecționer de la tineret. ODU2NjY1YjEwMTlhMzViZTZhNDZjNzM4Nw==.thu
  • Patronul nou-promovatei U Craiova 1948 a oferit detalii despre motivele pentru care l-a ales pe ”Briliant”. 
  • ”Negociem cu Adi Mutu, opțiunea noastră asta e, vedem cum decurg negocierile, el a zis că U Craiova  e o opțiune serioasă, vedem în zilele următoare.
  • El e prima opțiune, mai avem variante de rezervă. În 2-3 zile se definitivează. Dar în proporție de 80-90 la sută la sfârșitul săptămânii avem antrenor.
  • Adrian Mititelu jr.: ”Mutu a declarat că în copilărie ținea cu Craiova”
  • Avem mare încredere în el, are maturitatea necesară, m-a impresionat în discuțiile despre fotbal.
  • Este dornic să muncească, majoritatea antrenorilor sunt delăsători, mai ales cei care au făcut performanțe în trecut, Mutu se pliază pe proiectul nostru.
  • Nu știu dacă e dinamovist, acum câțiva ani declara că în copilărie ținea cu Craiova, iar acum fotbalul e mai profesionist, fosta echipă nu e un criteriu pentru alegerea antrenorului”, a spus patronul celor de la U Craiova 1948.
  • Adrian Mititelu jr. a vorbit și despre despărțirea de Eugen Trică, cel care reușise promovarea, și părea deja înlocuit de Edi Iordănescu.
  • ”Eu personal am dezmințit că nu am discutat cu Eugen Neagoe și Edi Iordănescu, nu am vrut să-l schimb pe Trică cu ei doi.
  • Nu este schimbare la Trică, este o decizie luată în cadrul clubului, nu vreau să vorbesc foarte mult. A fost o despărțire în termeni confidențiali”, a precizat Adrian Mititelu într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club.
  • Etichete: adrian mutu , eugen trica , adrian mutu antrenor , adrian mititelu jr

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate