• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

[Fotball] Dennis Man și Mihăilă, avertizați de șefii Parmei: ”Cine vrea să plece trebuie să aibă o ofertă acceptabilă!””

Postări Recomandate

Postat
  • articol scris de Digi Sport
  • 24.05.2021, 22:45
  • Dennis Man și Valentin Mihăilă vor juca sezonul viitor în Serie B cu Parma, iar patronul echipei, Kyle Krause și noul manager, Javier Ribalta, au făcut precizări despre viitorul clubului. aD02MzYmaGFzaD1hNWFmMjkwMzczM2UwYWM5YWVi
  • ”Faptul că vom juca în Serie B nu-mi diminuează pasiunea, nu veți scăpa așa ușor de mine, vreau să ajut Parma să devină o mare echipă.
  • Toată lumea îmi spune cât de greu va fi în Serie B, dar eu vreau ca echipa să promoveze după doar un sezon.
  • Sincer, am fost surprins că această echipă a obținut doar 20 de puncte! Asta deși avem jucători excelenți, sper ca noul antrenor să aibă alte rezultate.
  • De data asta, nu voi avea răbdare, chiar dacă este un proiect pe termen lung. Pentru că avem jucători de Serie A, care au calități pentru Serie A”, a declarat patronul Parmei, Kyle Krause. 
  • ”Cine vrea să plece de la Parma trebuie să aibă și o ofertă acceptabilă”
  • Iar noul manager general, Javier Ribalta, a explicat ce se va întâmpla cu ofertele care vin pe adresa unor fotbaliști.
  • ”Vor pleca mulți, dar vor și rămâne, nu putem schimba 20 dintr-odată. Vom păstra pe cei care au dovedit că au valoare și care vor să rămână.
  • Dar nu-i vom lăsa să plece pe toți care vor! Cine vrea să plece trebuie să aibă și o ofertă acceptabilă, pe care să o analizăm, altfel va rămâne aici.
  • Le transmit tuturor jucătorilor, echipa contează acum, trebuie să revenim în Serie A”, a fost mesajul lui Ribalta.
  • Etichete: dennis man , valentin mihaila , kyle krause , parma serie b

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate