Sari la conținut

[Fotball] Regretul lui Valerică Găman și ce spune despre viitorul său

Postări Recomandate

Postat
  • articol scris de Digi Sport
  • 22.05.2021, 23:30
  • Universitatea Craiova a câştigat cu mari emoţii Cupa României la fotbal, după ce a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 3-2 (1-1, 1-1), la capătul prelungirilor, sâmbătă seara, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.c2g9ZGU3YTgxODk2ZGFhYWM0ZTc2MmFiZjI4ODAz
  • Au marcat: Găman '17 (p), Boe-Kane '90+3 / A. Ivan '14, Nistor '99, Screciu '113.
  • Valerică Găman, unul dintre cei mai jucători ai Astrei, și-a exprimat regretul pentru că echipa sa nu a reușit să ajungă la loviturile de departajare și spune că trupa din Giurgiu ar fi evitat retrogradarea dacă s-ar fi exprimat la nivelul din finala Cupei și în ultimele partide din play-out.
  • Regretul lui Valerică Găman și ce spune despre viitorul său
  • "E mare dezamăgirea pentru că am fost foarte aproape. A venit acel șut al lui Nistor. Ne gândeam să ajungem la penalty-uri...
  • Cred că am lăsat o imagine bună pe final de sezon. De mult timp n-am mai jucat așa de bine, dacă am fi jucat așa în ultimele 7-8 meciuri, nu am mai fi fost acum în Liga a doua.
  • Nu știu ce se va întâmpla, jucătorii tineri vor fi valorificați. Eu voi alege să plec, nu e nimic deocamdată, sută la sută, o să analizez. Dacă va fi ceva din afară, voi pleca. Dacă nu, voi rămâne aici.
  • Eu sper ca Astra să continue, de ce să se desființeze!? Cred că acest trofeu pentru Craiova este doar o consolare, până nu câştigă titlul tot acolo rămân", a spus Valerică Găman, la finala partidei de la Ploiești. 

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate