Sari la conținut

[Fotball] Zlatan Ibrahimovic nu renunță la Euro 2020: ”Nu s-a terminat până când nu spun eu că s-a terminat!”

Postări Recomandate

Postat
  • articol scris de Digi Sport
  • 20.05.2021, 13:09
  • Visul lui Zlatan Ibrahimovic de a juca alături de reprezentativa Suediei la Campionatul European nu s-a încheiat încă.N2Y2NTZjNjVjMDI1MTdjYmE2NTYxMjM4MmQ4.thu
  • Deși selecționerul Suediei a anunțat recent că jucătorul celor de la AC Milan nu va putea fi apt pentru Euro 2020, din cauza accidentării suferite în partida cu Juventus, Ibrahimovic a sugerat că va participa la turneul final.
  • Zlatan Ibrahimovic speră în continuare la Euro 2020
  • Ibrahimovic a suferit o accidentare serioasă în partida câștigată de AC Milan în fața celor de la Juventus, cu scorul de 3-0.
  • Atacantul, în vârstă de 39 ani, s-a accidentat în timp ce încerca să controleze mingea, în timpul unui duel cu fundaşul olandez Matthijs de Ligt de la Juventus, după aproape o oră de joc. El a fost înlocuit la scurt timp, acuzând dureri la genunchi, dar a rămas pe marginea terenului, cu genunchiul bandajat.
  • Recent, selecționerul Suediei, Janne Andersson, a anunțat că nu se va putea baza pe Zlatan Ibrahimovic: ''Am vorbit cu Zlatan care, din păcate mi-a spus că accidentarea îl împiedică să participe la EURO 2020 în această vară''.
  • Ți-am pregătit un documentar pentru ca atunci când vei fi milionar să știi ce iaht să-ți cumperi.Hai să vezi Iahturi de lux, azi de la 21:55, numai pe Digi Life. Hai în Digi Online!
  • Cu toate acestea, deși s-a vehiculat că va avea nevoie de șase săptămâni de recuperare, veteranul celor de la AC Milan a distribuit un videoclip pe rețelele de socializare în care sugerează că ar putea evolua totuși pentru reprezentativa Suediei.
  • Ibrahimovic apare în timp ce se antrenează din greu, iar, alături de videoclip, suedezul a scris: ”Nu s-a terminat până când nu spun eu că s-a terminat!”.
  • Planul lui Zlatan Ibrahimovic de a-și forța intrarea în echipa națională a Suediei este încă necunoscut, mai ales că Andersson l-a convocat deja pe Jordan Larsson, jucătorul celor de la Spartak Moscova, în locul vedetei celor de la AC Milan.
  • Zlatan Ibrahimovic a scăpat de operația la genunchi!
  • După accidentarea suferită în derby, au existat informații conform cărora Zlatan ar urma să fie operat și, implicit, să rateze turneul final, însă atacantul nu va necesita o operație și va urma un tratament de conservare, anunță Sky.
  • Ligamentul încrucișat anterior nu este afectat, astfel că perioada de indisponibilitate a lui Zlatan Ibrahimovic este estimată la trei săptămâni. Dacă totul decurge conform planului, suedezul ar trebui să fie apt pentru EURO 2020, care debutează pe 11 iunie.
  • Ibrahimovic a decis să revină la naționala Suediei în luna martie a acestui an, după o pauză de aproape cinci ani, când a evoluat în meciurile cu Georgia (1-0) și Kosovo (3-0), din preliminariile CM 2022.
  • Etichete: euro 2020 , zlatan ibrahimovic , suedia

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate