Sari la conținut

În copilărie își cumpăra pâine "pe datorie", acum e campion cu Inter. "E cel mai bun sezon din carieră!"

Postări Recomandate

Postat
  • articol scris de Digi Sport
  • 03.05.2021, 15:07
  • Romelu Lukaku a fost unul dintre jucătorii determinanți în PWJlODFkNzc4ZjYxMjJkMWQ1MDk5NjljYmY0YzFj
  • Lukaku: "E cel mai bun sezon din carieră!"
  • Romelu Lukaku, fotbalistul care a depășit multe greutăți în copilărie, a vorbit despre visul de a deveni campion al Italiei.
  • "Sezonul trecut a fost unul bun pentru mine, dar acesta e cel mai bun din carieră. Trăiesc un sentiment minunat și sper ca totul să continue în acest fel.
  • Sunt mândru că i-am făcut fericiți pe suporterii noștri din întreaga lume, sunt fericit pentru cei din echipă, pentru staff, pentru oficiali.
  • A fost un an magic pentru noi, sunt foarte mândru că evoluez la Inter. Mi-am dorit să sărbătoresc alături de suporteri. Chiar i-am spus unui prieten că cel mai frunmos mod de a celebra un titlu e alături de fani.
  • Nu numai pentru mine, dar și pentru mulți dintre colegii mei acesta e primul titlu din carieră, așa că e un moment pe care trebuie să-l sărbătorim cu fanii", a declarat atacantul belgian.Jnc9NTkwJmhhc2g9MDJkZDJhMzEwNDU5NWFmZDNj
  • Lukaku, decisiv pentru Inter
  • Lukaku a jucat în 41 de partide pentru Inter în acest sezon, în toate competițiile, și a marcat 27 de goluri. În campionat, atacantul în vârstă de 28 de ani a înscris 21 de goluri.
  • Inter Milano, la care este legitimat Ionuţ Radu, a câştigat, duminică, titlul cu numărul 19 în Serie A, primul după 11 ani, după ce rivala Atalanta a remizat cu Sassuolo, scor 1-1, în etapa a 34-a.
  • Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Inter are 82 de puncte, în timp ce Atalanta (locul 2) are 69 de puncte, astfel că nu-i mai poate depăşi pe milanezi.Jnc9NTkwJmhhc2g9YjM4Y2Y1Nzg4ZDYxMmMzY2Y4
  • Atacantul  şi-a început cariera în 2009, la Anderlecht, club pentru care a marcat 41 de goluri în 98 de meciuri, în cele 3 sezoane petrecute la Bruxelles, înainte de transferul la Chelsea (12 milioane de euro).
  • Lukaku a mai jucat pentru WBA şi Everton, înainte de a ajunge, în 2017, la Manchester United pentru 85 de milioane de euro. 
  • Romelu Lukaku, atacantul lui Inter Milano / Foto: Profimedia
  • Impresionanta poveste de viață a lui Romelu Lukaku: "Luam pâine luni şi o plăteam vineri"
  • Lukaku are o poveste de viață impresionantă. Toate obstacolele ivite în copilărie le-a istorisit în urmă cu trei ani.
  • "Îmi aduc aminte perfect momentul în care am ştiut că suntem faliţi. Am în cap imaginea mamei mele şi privirea ei când se uita în frigider. Aveam 6 ani şi am venit acasă de la şcoală pentru masa de prânz. Mama avea acelaşi lucru în meniu în fiecare zi: lapte şi pâine. Când eşti mic, nu te gândeşti la aşa ceva, dar bănuiesc că atât ne puteam permite.
  • Într-o zi, am venit acasă, am intrat în bucătărie şi am văzut-o pe mama cu o sticlă de lapte, dar o amesteca cu ceva. Nu am înţeles ce se întâmplase. A venit şi mi-a servit prânzul ca şi cum nimic nu se întâmplase. Atunci mi-am dat seama ce se întâmpla. Amesteca laptele cu apă. Nu aveam bani destui să ne ajungă laptele până la finalul săptămânii. Eram faliţi. Nu numai săraci, ci faliţi.
  • Tatăl meu a fost un fotbalist profesionist, dar era pe finalul carierei şi toţi banii dispăruseră. Primul lucru de care ne-am despărţit a fost cablul TV. Am rămas fără fotbal. Rămâneam fără curent electric câte două-trei săptămâni.
  • Apoi, erau momente în care mama împrumuta pâine de la brutăria de pe stradă. Oamenii aceia ne ştiam pe mine şi pe fratele meu. Luam pâine luni şi o plăteam vineri. Ştiam că avem probleme, dar când am văzut-o pe mama amestecând lapte cu apă, am realizat că totul era terminat. Asta era viaţa mea.
  • Nu am spus nimic, nu am vrut să o supăr şi mai tare. Mi-am mâncat prânzul, dar mi-am făcut o promisiune în acea zi. Am ştiut exact ce am de făcut. Nu puteam să îmi văd familia în asemenea hal.
  • Lumea zice că în fotbal contează puterea mentală. Eu sunt cel mai puternic om pe care îl vei cunoaște. Într-o zi, am venit acasă şi am văzut pe mama plângând. I-am spus: Mamă, totul se va schimba. Vei vedea. Voi deveni fotbalist la Anderlecht şi se va întâmpla curând. Va fi bine. Nu vom mai avea griji. Aveam şase ani. L-am întrebat pe tatăl meu când îmi pot începe cariera profesionistă. Mi-a spus că la 16 ani. Se va întâmpla, mi-am spus eu.
  • Bunicul meu vorbea mereu despre fotbal. Într-o zi, mi-a spus: «Rom, fă-mi o favoare! Ai grijă de fata mea, te rog». Eram confuz, dar i-am promis asta. După cinci zile a murit. Aș vrea ca bunicul meu să fie aici, să vadă ce viață avem. Aș vrea să-i pot da un telefon și să-i spun "Ți-am spus eu! Fata ta este bine. Nu mai sunt șobolani în apartament, nu mai doarme pe podea. Nu mai se stresează. Suntem bine acum. Suntem bine"", a scris Lukaku pentru theplayerstribune.com.
  • Etichete: inter milano , romelu lukaku , inter campioană
  • acest sezon pentru campioana din Serie A, Inter Milano.

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate