Sari la conținut

”Nu am un obiectiv cert!” Reacția Simonei Halep după ce a avansat în turul doi la Madrid

Postări Recomandate

Postat
  • Simona Halep (3 WTA) a învins-o în turul inaugural al turneului de la Madrid pe Sara Sorribes Tormo (46 WTA), cu scorul de 6-0, 7-5, într-o partidă care a durat o oră și 24 de minute.NDI1MzE2Y2MzNDUyMTQ2NjFhMzkyY2EwY2Uz.thu
  • În turul secund, Halep se va duela cu câștigătoarea partidei dintre Magda Linette (48 WTA) și Saisai Zheng (57 WTA).
  • Reacția Simonei Halep, după partida cu jucătoarea iberică
  • Simona Halep a avut un prim set perfect în fața lui Sorribes Tormo pe care a învins-o fără drept de apel. În cel de-al doilea set al partidei, Halep s-a detașat la 5-1, dar iberica a avut o revenire extraordinară și a reușit egalarea. Cu toate astea, după un serviciu pierdut al Sarei, Simona a câștigat partida cu 6-0, 7-5.  
  • Simona s-a declarat încântată de prezența spectatorilor pe arena de la Madrid și spune că nu are un obiectiv bine stabilit, dar preferă să se concentreze pe fiecare partidă. 
  • ”A fost un meci bun. Nu am fost foarte concentrată în setul secund. Ea a revenit, a jucat mai bine. Este extraordinar să fiu aici, să găsesc spectatori în tribune. Iubesc Madridul.
  • Obiectivul nu este unul foarte clar. Nu am un obiectiv cert. Mă concentrez pe fiecare partidă”, a spus Simona Halep la finalul meciului.
  • Etichete: simona halep , turneul de la madrid , sara sorribes tormo

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate