Sari la conținut

[FOTBAL] Absolut genial! Toti jucatorii Barcelonei au stat la coada sa se pozeze cu Messi la finalul Cupei Spaniei! Imagini incredibile


DuH™

Postări Recomandate

absolut-genial-toti-jucatorii-barcelonei

Barcelona a castigat Cupa Spaniei dupa ce a invins in finala pe Athletic Bilbao cu scorul de 4-0.

 

 

Lionel Messi a fost din nou esential pentru echipa antrenata de Ronald Koeman. Starul argentinian a inscris doua goluri, ultimele ale partidei, in minutele 68 si 72 dupa pase primite de la Frenkie de Jong, respectiv Jordi Alba.

La sfarsitul meciului, dupa ce echipa catalana a primit trofeul, Messi a fost din nou in centrul atentiei. Fotbalistii tineri ai Barcelonei, printre care Pedri, portarul de rezerve Arnau Urena, Riqui Puig, Ansu Fati, Sergino Dest si Frenkie de Jong s-au inghesuit sa se pozeze alaturi de trofeu si de Lionel Messi.

Mai mult, pe langa pustii din echipa, si Miralem Pjanic a tinut sa imortalizeze acest moment alaturi de starul argentinian al Barcelonei.

Lionel Messi a fost declarat cel mai bun om al finalei. Dupa meci, starul argentinian s-a aratat extrem de fericit de performanta obtinuta si a lamurit zvonurile care il dadeau ca si plecat de pe Camp Nou, explicand ca este foarte fericit la Barcelona.

"Este o Cupa castigata foarte greu, am avut multe meciuri in care am suferit. Este intotdeauna frumos sa ridici un trofeu, sunt foarte fericit pentru acest grup care merita o bucurie. Este foarte special sa fiu capitanul acestui club, unde am fost toata viata mea, este o Cupa foarte speciala.

Se intampla foarte rar sa castigi un titlu si sa nu il poti sarbatori cu fanii sau cu familia. A fost un an dificil pentru noi si a putea sa sarbatorim acest trofeu si sa incercam sa castigam si titlul este foarte important. Este un an diferit pentru noi, de tranzitie, cu multi jucatori tineri, echipa a devenit mai puternica. Astazi am luat acest trofeu si acum ne concentram pe campionat", a spus Messi la finalul meciului.

 

 

Sursa Sport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate