Sari la conținut

"Am pierdut o calificare cu Contra". Rădoi, urecheat de Iordănescu: "A spus și Daum că atacăm și cu portarul de la FRF"


Wicks

Postări Recomandate

ZQaT7rA.jpg

România a câștigat cu mari emoții meciul cu Macedonia de Nord, scor 3-2, primul din preliminariile pentru Cupa Mondială 2022, însă urmează întâlnirea cu Germania, iar prestația defensivă a tricolorilor trebuie să se schimbe radical dacă vrem să avem vreo șansă.
Fostul selecționer, Anghel Iordănescu, nu l-a "iertat" pe actualul selecționer, Mirel Rădoi.
"Pozitivă e doar victoria, dar jocul ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru Rădoi. Faptul că ne-a spus că a mai trecut prin așa ceva nu îl scuză cu nimic. El trebuia să aibă soluții și reacții.
Ca spectacol, jocul a fost frumos, dar dacă te uiți cu ochiul antrenorului, îți dai seama că sunt foarte multe probleme care trebuie curățate. Mă refer la jocul defensiv.
Faptul că echipa atacă, își creează ocazii e un lucru bun, dar să nu uităm că Macedonia a avut ocazii și la 0-0, și la 1-0, și la 2-0. Ăsta e un semnal de alarmă pentru că echipa națională a primit gol în fiecare meci. Nu îmi amintesc când nu am primit", a explicat Anghel Iordănescu la Digi Sport Special.

Anghel Iordănescu: "A mai spus și Daum că atacăm și cu portarul de la Federație"
Anghel Iordănescu l-a comparat pe Mirel Rădoi cu precedenții selecționeri, Cosmin Contra și Christoph Daum și aduce aminte promisiunile acestora.
"Am pierdut o calificare cu Cosmin Contra, s-a spus atunci că venim și schimbăm atitudinea, jucăm agresiv, atacăm și nu ne-am calificat. Mirel Rădoi a pierdut o calificare, poate cea mai ușoară pe care puteam să o obținem după două jocuri.
Din păcate, aceleași promisiuni. Acum sperăm cu toții și chiar trebuie să ne calificăm, pentru că avem posibilitatea de a termina pe locul 2", a explicat Iordănescu.

Sursa: DigiSport.Ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate