H A D E S Postat Martie 24, 2021 Postat Martie 24, 2021 România joacă joi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, primul meci din preliminariile pentru Cupa Mondială 2022, cu Macedonia de Nord. ECHIPA NATIONALA Cristi Bălgrădean, portarul CFR-ului / Foto: Sport Pictures WTA Miami: Irina Begu - Anna Kalinskaya, miercuri, 17:00, Digi Sport 2 Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1 Mirel Rădoi este în continuare infectat cu noul coronavirus, astfel că la conferinţa de presă dinaintea partidei a venit secundul Nicolae Dică. Ce spune Nicolae Dică despre Cristi Bălgrădean Cristi Bălgrădean nu a fost convocat la lot, iar motivul oficial este o accidentare suferită de portarul CFR-ului. Neoficial, goalkeeper-ul ar fi intrat în dizgraţia staff-ului echipei naţionale, după ultima convocare. "Am văzut că ar fi fost un conflict. Nu a fost. El nu a ajuns, pentru că era accidentat când noi am făcut convocările. S-a văzut clar că nici la echipa de club nu a fost în lot pentru meciul de campionat.", a declarat Nicolae Dică. Acesta a vorbit despre situaţia portarilor din lotul naţionalei, după ce şi Ionuţ Radu a ajuns la Mogoşoaia. "Avem încredere în toți portarii de la echipa națională. Florin Iacob rămâne la națională. Am decis să-l chemăm pe Radu, pentru că cei din Italia au ridicat restricțiile. L-am chemat și pe el, e un jucător tânăr, de perspectivă, dorim să-i cunoască și ei pe băieți. Cu cât e mai mult în angrenajul naționalei, cu atât e mai bine și pentru noi și pentru ei. Pe mine, Iacob m-a impresionat, mi-a plăcut atitudinea, personalitatea lui și chiar vorbeam că ne bucurăm că l-am chemat.", a declarat Nicolae Dică. Despre situaţia lui Ciprian Tătărușanu, Nicolae Dică a afirmat: "S-a luat legătura atunci când el a decis să nu mai vină. Nu am putut să-l întoarcem și de atunci nu s-a mai luat legătura". Lotul României pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia sursa => www.digisport.ro
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.