SkizofreniK Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Nickname:SkizofreniK Nume Real:Andrei. Vârsta Reală:Varsta mea este de 15 ani. Număr de Posturi:11. Vechime în comunitatea LeagueCs Romania? : 5 zile. Experienţă moderare:89% Categoria de Moderare pentru care optaţi:Dorest sa moderez toate categoriile, daca nu se poate acest lucru imi aleg categoria de "Tehnologie & IT" O scurtă descriere despre dvs. :Salut, ma numesc Andrei, am 15 ani si sunt din orasul Bucuresti,Imi place foarte multa sa cunosc oameni noi, sunt un baiat glumet in felul meu si cand este vorba se seriozitate sunt serios.In timpul meu liber petrec pe PC si fac sport. Motivul pentru care doriţi un acces:Vreau sa ajut comunitatea aceasta. Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoria pe care urmează să o moderaţi:Cu idei noi. Alte precizări (opţional):Nu, nu am multumesc pentru atentia acordata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3nT™ Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 sa zicem pro sa vedem daca te tii de treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeMeGe Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Cam puține posturi și destul de nou in comunitate. Astept si parerile altora Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkizofreniK Posted October 20, 2019 Author Share Posted October 20, 2019 Eu as fii vrut la toate, daca nu se poate acest lucru pot modera zona "Tehnologie & IT" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.