SEEKEN Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Nickname: F Λ T E Nume Real: Alin Vârsta Reală: 19 Număr de Posturi: 1 Vechime în comunitatea LeagueCs Romania? : 1 luna Experienţă moderare: 100% Categoria de Moderare pentru care optaţi: - O scurtă descriere despre dvs. : Salut ma numesc Alin am 19 ani si sunt pasionat de crearea unor pagini web Motivul pentru care doriţi un acces: Sa ajut comunitatea, am avut multe comunitati si doresc sa ofer ajutor Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoria pe care urmează să o moderaţi: Multe resurse Alte precizări (opţional): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Community Founders AdR Posted October 19, 2019 Community Founders Share Posted October 19, 2019 Astpet si restul stafului sa isi dea cu parerea Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEEKEN Posted October 20, 2019 Author Share Posted October 20, 2019 Acum 2 ore, snK a spus: vrei administrator si tu pe ts ai un limbaj de strada. Nu am un limbaj de strada si stiu ca te referi la faza cu Ace, eu doar i-am zis ca e paleta cu ce se ocupa si oricum a fost o greseala si am fost debanat si asta nu inseamna ca daca am zis ca e paleta am un limbaj de strada Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXyA Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Iti dau PRO, insa nu sunt de acord cu jignirea niciunui player/admin de pe comunitate, indiferent de cauza sau problema. Totul se poate rezolva fara jigniri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.