toxicman Postat Februarie 13, 2021 Postat Februarie 13, 2021 Nume : mihai Vârstă : 16 ani aproape De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc grad pentru a ajuta comunitatea Ce sectiune dorești spre moderare? : Doresc sa moderez categoria "IT Zone Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Pot ajuta prin activitatea si prin noi creatii Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : am fost activ pe in IT Zone Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Desigur! Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Dap. Alte precizări : Chiar doresc sa imi fie si mie acordata o sansa Poti intra pe teamspeak la ședinte? :Da pot intra
H A D E S Postat Februarie 13, 2021 Postat Februarie 13, 2021 incearca sa te apuca sa faci activitate la categoria dorita spre moderare. pro.
MAVERIK. Postat Februarie 13, 2021 Postat Februarie 13, 2021 Nu era rau sa faci si tu putina activitate la categoria respectiva inainte sa faci cererea Din partea mea ai , fa niste posturi utile si revin-o cu o cerere
LCS PREMIUM Livia Postat Februarie 13, 2021 LCS PREMIUM Postat Februarie 13, 2021 Mai intai activitatea dupa gradul.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.