TaZz2.0 Postat Februarie 13, 2021 Postat Februarie 13, 2021 Nume : TaZz Vârstă : 18 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru a ajuta cum pot. Ce sectiune dorești spre moderare? : Jocuri Online Cs 1.6 sa adaug addonsuri, mape, etc. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Pai nu stiu vom vedea. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Pai am fost admin pe un server de mod go. Si intru dimineata si putin noaptea. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da sunt constient. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da sunt constient. Alte precizări : Nimic. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da.
H A D E S Postat Februarie 13, 2021 Postat Februarie 13, 2021 salut , incearca sa faci o activitate pe categoria dorita spre moderare si mai bine ai posta la campanie staff.
TaZz2.0 Postat Februarie 13, 2021 Autor Postat Februarie 13, 2021 Ok am inteles, doar ca nu e aici unde dai cerere de moderator
MAVERIK. Postat Februarie 13, 2021 Postat Februarie 13, 2021 Incearca sa faci putina activitate la categoria dorita si apoi sa revii cu o cerere
Floridoare Postat Februarie 13, 2021 Postat Februarie 13, 2021 Avem campania deschisa , poti sa faci acolo o cerere daca esti interesat sa te ocupi serios pe forum .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.